UPDATE MICHA-CLAIM; MEDEDELINGEN VAN DE BOEKHOUDING

DE MICHA-CLAIM GAAT DE BESLISSENDE FASE IN BIJ DE HOGE RAAD EN WE VRAGEN OPNIEUW OM INLEGGERS: STORT EEN BEDRAG EN KRIJG HET DUBBELE TERUG! * DE INLEG ZAL WORDEN AANGEWEND VOOR EEN NOODZAKELIJKE TANDARTS-BEHANDELING VOOR MICHA TEN BEDRAGE VAN 1557 EURO (ZIE FOTO) * WE GAAN TOT HET UITERSTE OM DE CORRUPTE RECHTERS VAN DE HOGE RAAD ONDER DRUK TE ZETTEN MICHA TE GEVEN WAAR HIJ RECHT OP HEEFT: 1 MILJOEN EURO!

Zojuist een gesprek gehad met mijn cassatie-advocaat Klaas Aantjes en we gaan er 100% voor! Ik heb het met Klaas gehad over de bizarre belangenverstrengelingen bij de Hoge Raad die ik heb uiteengezet in mijn eerdere video’s en we gaan er een strategie op zetten. Daarnaast gaan ook wij in cassatie tegen dat deel van het arrest waarin de corrupte en criminele ex-rechter Westenberg de mogelijkheid wordt geboden opnieuw ’te bewijzen’ dat het allemaal onzin is wat er de afgelopen 14 jaar over hem boven tafel is gekomen -en wat hij gedurende die hele periode niet heeft kunnen weerleggen. Stel je voor dat de Nazi’s bij de Neurenberger processen schuldig waren bevonden aan tal van oorlogsmisdaden en ook werden veroordeeld tot het betalen van schadevergoeding, maar dat de rechters tegelijkertijd zeiden: ‘Maar jullie krijgen nog wel de gelegenheid te bewijzen dat alle aanklachten vals zijn en jullie onschuldig’. Dit is de waanzin waarmee we thans in Nederland te maken hebben in de zaak-Westenberg! Samen kunnen we de corrupte verdedigingsmuren van de zwarte mafia slopen! Maar daar is natuurlijk wel geld voor nodig wat Micha nu nog niet heeft! Er moeten ook griffie-gelden op tafel komen voor het geplande KG waarin we een voorschot eisen op de uiteindelijk te betalen schadevergoeding door Westenberg en ook de eigen bijdrage aan Aantjes ad 471 Euro moet worden opgehoest! Maar wie nu inlegt krijgt alles later DUBBEL terug! En als dat niet lukt… dan vragen we Mark Rutte gewoon om die 1000 Euro die iedereen nog te goed heeft! Er is dus no way dat jullie kunnen verliezen daar de maximale inleg voor de Micha-claim so wie so 1000 Euro is!

10 Replies to “UPDATE MICHA-CLAIM; MEDEDELINGEN VAN DE BOEKHOUDING”

 1. De Micha plotters zullen eraan moeten wennen dat zij straks alle medische rekeningen van de onverzekerde Kat moeten betalen anders geen diepgravende stukken meer over de PP-elite.

  Ook het aanbod van de Micha claim lijkt mij niet te versmaden, vooral de opmerking dat het ook wel eens niet zou kunnen lukken is werkelijk bemoedigend. Overigens was er enkele weken terug nog sprake van een verviervoudiging van de inleg, maar dat is Kat kennelijk alweer vergeten.

 2. En dat armzalige Hostel voor 25 euro per nacht? Met kiespijn? Wat een volslagen armoedig bestaan heb je geregeld. Helaas zullen je tanden en kiezen er één voor één uitvallen. Jij eindigt ergens op een zielig graf, begraven van “de armen”.

  1. 18 euro per nacht. Want hij ligt natuurlijk niet op een kamer, maar in de dorm. Tussen de backpackers en de pubers die daar een bedje huren om aan elkaar te friemelen wat ze op hun eigen bed niet kunnen doen omdat hun ouders thuis zijn…

   1. Sta je je met knarsende tanden te verbijten tegen bewapende PVV-hoerlitie-tokkies die je in naam der roverheid zogenaamd ‘legaal’ staan leeg te rippen, krijg je nog een grote bek ook als je daar zegt niet meer echt van gediend te willen zijn?! Ze lopen op zeker & in opdracht met benzine het als vanzelf zo ontstane veenbrandje op te stoken. HOE LANG NOG COMPAÑEROS?!

 3. Dus als ik het goed begrijp vraag jij aan jouw trouwe volgers een bedrag dat niet is bedoeld voor de juridische kosten om de michaclaim te winnen, maar om een wortelkanaal behandeling en kroon in je gebit die jij als zorgmijder uit eigen zak moet betalen?

  In ruil daarvoor spiegel je een toekomstige uitkering voor uit een bedrag dat jij nooit toegewezen gaat krijgen, met als alternatief een sigaar uit eigen doos omdat iedereen sowieso al die 1000 euro tegoed heeft, die we trouwens ALLEMAAL niet gaan krijgen.

  Trouwens, de belofte van Rutte was niet 1000 euro aan iedereen, maar aan iedereen die WERKT! En in die categorie mensen hoeven we jouw aanhangers niet te zoeken, meen ik.

  Nee, ik zou als ik jou was maar investeren in een potje kruidnagelen want ik denk niet dat er onder jouw aanhang onderhand nog dollen en dwazen genoeg zijn die tezamen in staat zijn om nog zo’n bedrag op te hoesten. Voor zover er iemand nog over geld beschikt dat hij zelfstandig kan uitgeven, denk ik niet dat jij in hun bestedingspatroon voor komt. Ik hoor zelfs jouw allertrouwste fan Rogier Hop nooit meer over jou, terwijl die toch zichzelf qua geestelijke vermogens kwalificeert om te worden opgelicht door de Microsoft Helpdesk. Iets waar een ander pas aan toe komt bij het bereiken van een leeftijd boven de 80 en een bepaalde minimale vordering van dementie.

  Kort samengevat: Snowball’s chance in hell!!

 4. Beste Micha. De kroon zou ik voorlopig laten zitten, die is op korte termijn niet nodig en betreft het gros van de kosten. Wellicht bij een andere tandarts een prijsopvraag doen, 600 euro voor een wortelkanaal is aan de forse kant. Voor de toekomst, vaker naar de tandarts! Wortelkanaal zou niet nodig moeten zijn bij jaarlijkse controle. En natuurlijk goed poetsen en stokeren/flossen. Dit soort kosten zijn vermijdbaar!

 5. Het is duidelijk dat Micha ook zelf geen enkel geloof hecht aan de door hem verzonnen Demmink Squads. Hij wil ons doen geloven dat zijn leven gevaar loopt maar drukt zijn adres (Union Square) hier af op het internet.

  Wat is het toch een belachelijke fantast.

Geef een reactie