UPDATE MICHA-CLAIM: ZAAK-SCHOLTE BEWIJST OPNIEUW HOE TOTAAL CRIMINEEL RECHTERS KUNNEN ZIJN

VOORZITTER ELSBETH POLAK VAN DE SCHOLTE-MARTELKAMER VAN HET AMSTERDAMSE HOF IS IN ELK OPZICHT DE EVENKNIE VAN DE CRIMINELE EN CORRUPTE HANS WESTENBERG * JE ZIET HET AAN DE UITSPRAKEN: VAN A TOT Z KLOPT ER HELEMAAL NIETS VAN * DE 19.000 DIE SCHOLTE ‘FATAAL’ WERD WAS DAARVOOR NOOIT EEN ARGUMENT EN IS ER DOOR DE CRIMINELE LESBO POLAK BIJGESLEEPT OP HET LAATSTE MOMENT

DEMMINK-RECHTER POLAK VERWOEST HET MUSEUM EN SMIJT HET GEZIN VAN ROB OP DE KEIEN WEGENS 19.000 EURO -DAT IS PRECIES ONGEVEER DE PRIJS VAN EEN SCHILDERIJ VAN ROB

Het valt niet mee criminele rechters aan te pakken mensen. Misschien is het zelfs wel compleet onmogelijk. Hans Westenberg verloor zo’n 10 procedures -de laatste tegen Micha- en werd zelfs geheel aansprakelijk gesteld voor schade die hij aan Micha heeft toegebracht (moet je voorstellen: zo ver is het in Nederland al gekomen.. dat rechters door andere rechters worden veroordeeld voor de schade die ze toebrengen aan de medemens) maar in the meantime gebeurt er helemaal niets. Sterker: Westenberg heeft nog geen eurocent hoeven inleveren en kreeg bij zijn gedwongen ‘vertrek’ bij de Haagse rechtbank nog eens 75.000 mee. Wij doen er werkelijk alles aan Westenberg financieel uit te kleden, maar de zaak wordt ovderduidelijk gesaboteerd van hogerhand. Dat bleek met name uit het feit dat Westenberg in het laatste arrest waarin hij dus volledig aansprakelijk wordt gesteld voor de schade van Micha (gesteld op 1 miljoen, de helft voor Westenberg en de helft voor de Raad voor de Rechtspraak) nog de gelegenheid krijgt ’tegenbewijs’ te leveren waarvan al 14 jaar is gebleken dat dat niet bestaat. De raadsheren in Den Bosch hebben dat gedaan om een reddingsboei uit te werpen voor hun criminele ex-collega omdat de zaak hiermee waarschijnlijk voor jaren wordt vertraagd. Micha heeft zijn advocaat Thijs Stapel thans de opdracht gegeven de volgende acties te ondernemen. Stapel heeft toegezegd deze nog deze maand te zullen uitvoeren, maar tot op heden is van Stapel op deze punten nog niets vernomen:

1. Het dagvaarden van de Raad voor de Rechtspraak, de initiatiefnemers en de financiers van de noodlottige procedure van Westenberg die de schade van Micha heeft veroorzaakt

2. Conservatoir beslag laten leggen op het huis van Westenberg

3. Een gedeeltelijke cassatie instellen bij de Hoge Raad tegen de mogelijkheid die Westenberg is geboden ’tegenbewijs’ te leveren

4. Via een kort geding een voorschot eisen van Westenberg op de schade die Micha is toegebracht

We houden jullie natuurlijk op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Het is ook nog steeds mogelijk in te leggen op de Micha-claim waarvan de koers thans is: een verdubbeling van de inleg. (vraag het rekeningnummer op via [email protected])

8 Replies to “UPDATE MICHA-CLAIM: ZAAK-SCHOLTE BEWIJST OPNIEUW HOE TOTAAL CRIMINEEL RECHTERS KUNNEN ZIJN”

 1. Nog nooit gebeurd? Ik heb in de boekhouding gewerkt en klanten failliet zien gaan voor minder. Immers: Wie zijn schulden niet meer kan (of wil) betalen ondergaat daar, hoe oprecht triest het ook is, op den duur de gevolgen van.
  19.000 euro is trouwens voor mensen niet de hoofdprijs, maar ook geen kattenpis.

  Maar dan een heel andere vraag:
  Als rechters per definitie zo corrupt en alles zijn, waarom tracht u via hen dan nog uw gram te halen?

 2. “”dat het nog nooit is gebeurd en krankzinnig is dat een rechter een gezin op straat smijt en een compleet museum verwoest om 19.000 euro.”””

  Misschien moet Kat toch eens wat info ophalen Nico vd Ham, en ja Rob Scholte heeft zijn tegenpartij de teugels gegeven door zijn betalingen niet na te komen. Want had Rob zijn betalingen gewoon gedaan was het minder makkelijk om hem eruit te kegelen.

  Overigens tonnen aan advocaat kosten, dus Rob zit goed in de slappe was??

  Overigens meneer Kat zit er een woonvergunning op het pand, overigens lijkt het me ook logisch dat Rob sowieso een bedrag had moeten afdragen aangezien dit gedeelte onder de kosten van wonen valt ……… of moet alles maar gratis zijn, Normalerwijs zou Rob en zijn gezin ook kosten maken als ze een normaal huis hadden betrokken……….

  Min of meer heeft Rob zichzelf het stropje omgedaan, en ik neem aan dat het bestuur van Den Helder ook niet zo gediend waren van de kwalificatie van heer Kat en zijn pedo verwijzingen.

 3. Europees Hof voor de Rechten van het Prooidier.

  Europees Hof voor de Rechten van de ‘Gullible Fool’

  Hoe klinkt dat?

  Vertrouwenwekkend, nietwaar?! Dat is de (perverse) werkelijkheid van……..psychopaten.

  ‘Psychopaths are NOT to be trusted’!!!

 4. Een proactieve psychopatentest voor ambtenaren en politici is de snelste en goedkoopste weg.

  In een psychopathocratie is een psychopaat altijd de “winnaar” bij rechtszaken.

  Desnoods wordt er in hoogste instantie een debiele en onmogelijke uitspraak gedaan (tegen beter weten in…..dus corrupt) en daar sta je dan met lege handen.

  Zinloos. Het (USA/GB) “Europees Hof voor de Rechten van de Mens” is een cynisch psychopathisch lachertje natuurlijk: vervang (normale) “de Mens” door het prooidier/de ‘gullible fool’ en je krijgt een idee hoe psychopaten dit zien.

 5. Als €19.000 “precies ongeveer” de prijs is van een schilderij van Scholte, dan had ie dus “precies ongeveer” één schilderij moeten verkopen om te voorkomen dat er een betalingsachterstand onstsond. Dat deed ie niet, en nou heeft de ander het gedaan.
  En als die €19.000 peanuts is voor Scholte dan betekent dat ook dat er geen enkele dreiging is dat z’n gezin op de keien slaapt.

  1. Je begrijpt er geen reet van Barend en hebt ook geen enkele kennis van zaken. Waar het om gaat is dat het nog nooit is gebeurd en krankzinnig is dat een rechter een gezin op straat smijt en een compleet museum verwoest om 19.000 euro. Denk je nou echt dat Scholte die alleen al tonnen aan advocatenkosten heeft moeten maken alles zou laten klappen op 19.000??

   1. Ten eerste komen ze niet op straat. Ten tweede is het museum eerst en vooral een ego project met eigen werk en ten derde is het dus eigen schuld als je tonnen betaalt aan advocaten, maar niet je rekeningen betaalt, terwijl je zogenaamd een collectie van “honderd miljoen” hebt.

   2. Gelukkig hebben we jou om het één en ander te duiden, want ik snap ook iets niet; als Scholte dan al die tonnen beschikbaar had om advocaten te betalen, waarom heeft hij in plaats daarvan niet gewoon van dat geld dat pand gekocht toen het hem werd aangeboden?

Geef een antwoord