8 Replies to “UPDATE: MICHA OVER DE ARRESTATIE VAN FERDY ROET; DIT IS HET BEGIN VAN DE TOTAL TERROR”

 1. De kanaaleilanden-route van Dinges doet in essentie wel wat aan de “hartverwarmende” zorg van Beatrix zur Lippe B. voor haar arme gehandicapte zus denken…..

  Criminelen en zeker psychopathische criminelen hebben in ieder geval een bloedhekel aan belasting betalen. Om van de schade die ze bij anderen veroorzaken maar niet te spreken!

  Daar trachten ze ‘any which way’ onderuit te komen. Het mooist is het natuurlijk, als zulks in de grondwet (die verder aan de laars gelapt zal worden als dat de crimineel zo uitkomt) geregeld is.

  Sociaal NORMAAL gedrag is voor ‘gullible fools’ of ‘little people’.

 2. Om ene Janos Barends bij VK.com te citeren:

  De kern van de zaak is dat Roet de miljoenen van zijn stichting doorsluisde naar bedrijfjes in de Kanaaleilanden die ‘m dat vervolgens op persoonlijke titel ’terugleende’. Andere bedrijfjes die “toevallig” van Roet waren leverden zogenaamde diensten (bv. het verzorgen van bulk-emails) voor excorbitante bedragen.

  Maar juist die zaken ga je niet op in: dát is de reden dat Roet gearresteerd is, en hij is zo schuldig als wat.

  Kortom: Micha is weer een zwartbetalende opdrachtgever kwijt. En daarom is Micha van z’n stuk. Slaapzaaltjes zijn duur in de zomer.

 3. Er hangt een typisch luchtje van psychopathisch ‘gaslighting’ om deze arrestatie.

  Maar ja, Prins Bernhard wist ook de (uiterst zeldzame ECHTE) allergrootste Nederlandse helden (op bij enig nadenken, niet alleen hoogst twijfelachtige- maar ook totaal ONMOGELIJKE wijze, van het type dat een *hem en zijn nieuw verworven “vrinden” binnen de USA/GB administratie lastig uitkomende Nederlandse getuige* met een lengte van 1.61 meter in Tokio lid zou zijn geworden van de Duitse Waffen SS!!!) te beschuldigen van Nazi-sympathieën *NOTA BENE* en ze vervolgens OP DE MEEST VERNIETIGENDE WIJZE weg te “zuiveren”.

  De goegemeente wordt dan bijv. niet gezegd, dat de beschuldigde slechts een lengte had van 1.61 meter en het lidmaatschap van de Duitse Waffen SS in Tokio, als het DAAR al die mogelijkheid gegeven zou hebben, daardoor TOTAAL ONDENKBAAR zou zijn geweest.
  En ineens publiceert de NOS een dergelijke HOOGST ALARMERENDE EN BELANGWEKKENDE scoop ook niet!!!

 4. Nog even het vlot en breeduit gepubliceerde NOS teletekst verhaal gelezen (verhalen van ECHTE -de criminele ‘deep state’ hoogst eventueel ooit op lange termijn in gevaar brengende- klokkenluiders worden STEEVAST NIET gepubliceerd):

  Ja die Roet is typisch/kenmerkend psychopathisch projectmatig (roet)zwartgemaakt en de goegemeente gaat daar typisch vól intrappen en wil dan achteraf niet weten dat zij de ‘gullible fools’ zijn die dit pure evil wangedrag mogelijk maken.

  Psychopaten vormen (mede) aldus een véél groter probleem, dan dat je van een dergelijk percentage kern-gestoorden zou denken.

  1. ‘Ja die Roet is typisch/kenmerkend psychopathisch projectmatig (roet)zwartgemaakt’

   Welnee, halve zool, dezelfde truc hebben die lui van Palm Invest ook uitgehaald. Geld van beleggers ‘lenen’ om dure auto’s en juwelen te kopen.

 5. Zo gaat dat (de goegemeente WIL gewoon niet in werkelijk PURE EVIL geloven en men creëert aldus een opening ervoor):

  The ignorance of the existence of such psychological differences (like an ANTI-human pure evil mindset) is the first criterion of ponerogenesis.
  That is, such ignorance creates an opening whereby such individuals can act undetected.

 6. Enfin de Nederlandse massa zit zo in elkaar:

  ‘The masses are perfectly happy floating in their sea of lies.
  Learning the truth makes them feel like fools.’

  Grijze muizen bieden dus overal psychopaten van het type Bernhard, ongehoorzaam, onoplettend en onverschillig….aangaande ANDERMANS lot (de drie O’s….) de *gelegenheid*.
  Als iemand die, niet naar goede raad luisterend, deuren en vensters laat openstaan voor een dief.

  Ze beginnen pas (wáááánzinnig uit alle macht…. je moet het gehoord hebben om het je te kunnen voorstellen!!!) te gillen als ze ZELF afgemaakt worden, op de voor psychopathische moord kenmerkende, abject-gruwelijke wijze.

 7. Dit is het begin van de total terror
  ——————–
  Spreek voor jezelf. Anderen worden als veel langer door Prins Bernhard BV totaal geterroriseerd.

  Wie gaat er nu ook achter een soort Amon Goeth tot de zoveelste macht in maatpak aanhuppelen, die met een staatkundig onmogelijk/belachelijk/onmogelijk verhaal aankomt en die met de USA/GB psychopathische ‘deep state’ gemene zaak heeft gemaakt (misbruik makend van het oude -baatzuchtige- Oranje netwerk alhier) zodat de ijskoude ANTI-menselijke gruwelmoordenaars van Dresden (nota bene de wonderschone/lieflijke bakermat van kleine gestoorde Benno….maar dat zegt een psychopaat typisch NIETS) tot vandaag de dag de dans (van een internationaal oorlogsmisdrijf tribunaal) ontspringen?!?!?!

Geef een antwoord