VAN DE DUIVEL BEZETEN BORIS WIL NU OOK KERSTMIS AFSCHAFFEN ‘OM HET ENGELSE VOLK TE REDDEN’

LEES HET HELE HORROR-VERHAAL BIJ THE DAILY MAIL * BORIS KONDIGT ‘DRACONIAN NEW MEASURES’ AAN * MORGEN BOMBSHELL VIDEO OVER KRANKZINNIGE BORIS ‘KEIZER NERO’ JOHNSON

2 Replies to “VAN DE DUIVEL BEZETEN BORIS WIL NU OOK KERSTMIS AFSCHAFFEN ‘OM HET ENGELSE VOLK TE REDDEN’”

  1. Zie mijn vorige bericht: Door een psychopaat…..met de scheppend Keizer dan hè (de laatstgenoemde natuurlijk ook niet populair bij de, elkaar het licht in de ogen niet gunnende, eerdere heidense warlords die Europa, na de teloorgang van het Romeinse op baatzucht gegrondveste keizerrijk, net zo onveilig of onveiliger maakten als het contemporaine Sierra Leone……).

  2. Contracten aangegaan met een psychopaat (al is het met de ORIGINELE = grondvestende Keizer zelve, bijv. de in vruchtgebruik gegeven jurisdicties van Europa….wel onder bepaalde voorwaarden, die inmiddels geen jurisdictie in Europa nakomt = deze zijn derhalve op usurpatie/*criminele* toe-eigening gebouwd), zijn TYPISCH het papier niet waard waarop ze geschreven zijn.
    Wel onthouden psychopaten (100% narcist = wat van jou is, is van mij en wat van mij is, is ook van mij) contracten (en wetten of aandere afspraken) tot op de laatste jota precies, als *zij* ermee willen gaan schermen…..:
    Gibraltar bijv. was aan Groot-Brittannië toegewezen door het Verdrag van Utrecht in 1713.

    Dat verdrag wordt (dus) ogenblikkelijk door GB uit de la getrokken om (het eveneens illegaal gevormde) Spanje ermee om de oren te slaan (oudere, niet zo handig uitkomende, overeenkomsten, regelgeving, gewoonten/gewoonterecht, heren-afspraken e.d. gemakshalve vergetend) nu die “soevereine” jurisdictie van mening is, dat Gibraltar toch duidelijk bij Spanje behoort.
    Heren-afspraak met een psychopaat = ‘contradictio in terminis’ trouwens, dat begrijpt iedere democratische stemgerechtigde inmiddels vast wel……..

Geef een antwoord