VANAVOND 19 UUR DEEPER BEHIND DAN OOIT TEVOREN: RHL OVER SHARON-GATE

VOLG DE ONDERGANG VAN DE PP-ELITE VIA DEZE LINK FOR YOUR FREEDOM TRUTH AND HAPPINESS

DE LINK WORDT WEER VLAK VOOR DE UITZENDING HIER BEKEND GEMAAKT * WE ZIJN EXTRA BENIEUWD WAT DE PEDO- EN DE URANIUM-TROLLEN ONS TE MELDEN HEBBEN!

KRIJGT MICHA ANTWOORD VAN DE PVDA OVER DE 4,4 MIO DIE TANTE SHARON IN MEI 2015 OVERMAAKTE AAN DE CLINTON FOUNDATION?

DE CRIMINALITEIT VAN ONZE BESTUURDERS GAAT LINEA RECTA DOOR HET PLAFOND HEEN: NIET ALLEEN WORDT ONS LAND LEEGGEPLUNDERD EN DE KINDEREN VERKRACHT, NU BLIJKT OOK NOG EENS DAT ONZE REGERINGEN DE MEEST CRIMINELE REGIMES OP AARDE AAN ATOOMBOMMEN HELPEN * ALLES GEBEURT ONDER LEIDING EN ONDER DE REGIE VAN ONS KONINKLIJK HUIS * ER IS GEEN WEG MEER TERUG: DE WAARHEID ZAL IN AL ZIJN AFSCHRIKWEKKENDE GLORIE AAN DE OPPERVLAKTE KOMEN!

2 Replies to “VANAVOND 19 UUR DEEPER BEHIND DAN OOIT TEVOREN: RHL OVER SHARON-GATE”

  1. En er is nog iets. In 1996 is onder oud-minister Sorgdrager het “Pikmeerarrest” aangenomen waarmee het overheidspersoneel juridische immuniteit heeft gekregen. Het gevolg: een sterke toename van het misbruiken van bevoegdheden door overheidspersoneel. Tegenwoordig bestaat méér dan de helft van alle misdaad in Nederland uit deze door minister van justitie Grapperhaus zorgvuldig verzwegen vorm van georganiseerde misdaad waarbij niet alleen doden vallen maar waarbij ook het gemeenschapsgeld met bakken de lucht in gaat. Daarmee is de Nederlandse overheid een grotere bedreiging voor de Nederlandse samenleving dan alle “gewone” misdaad in Nederland bij elkaar.

    Bron: wetenschappelijk onderzoek “Overheidscriminaliteit als specimen van organisatiecriminaliteit” van hoogleraar strafrecht Prof. Dr. G. van den Heuvel Universiteit van Maastricht (2006).

    Alleen idioten leven in een samenleving waarin de overheid de grootste bedreiging is.

  2. Wat heeft het Nederlandse volk toch merkwaardige “volksvertegenwoordigers”. Tussen al die dik-betaalde politieke delinquenten is er niet één die de belangen van het Nederlandse volk dient. En de gierige en brutale Nederlanders die altijd hoog opgeven van eigen kunnen zijn te onnozel om te beseffen dat een democratie één van de grondvormen van een dictatuur is. Dat elke democratie gebaseerd is op de leugen dat het volk invloed heeft op het landsbestuur. Rutte, Roemer, Asscher, zwetende berg blubber Dijksma….het zijn allemaal figuren waarvoor je zou gaan emigreren. Wat mijn vrouw en ik vorig jaar dan ook met graagte gedaan hebben. Nederland, het land van de eeuwige NSB-er. Van een gluiperig volk met even gluiperige bestuurders.

Geef een antwoord