VANAVOND OM 20 UUR LIVESTREAM VAN MICHA MET DE ONE AND ONLY (FULL TIME NIEUWE MEDIA-MAN) ROGIER HOP

VLAK VOOR HET BEGIN VAN DE UITZENDING KOMT DE LINK VOOR DE FACEBOOK-LIVESTREAM [hier] TE STAAN: BE THERE!

OOK DEMMINK-BASHER EN FREEDOM FIGHTER BART VAN WELL TE GAST: HOE ZOU HET MET HEM GAAN? * MICHA GAAT SPREKEN OVER DE -ZOALS HET ER NU UITZIET- VERWOESTENDE NEDERLAAG VAN DE ZWARTE PIET-TERRORISTEN VAN GEORGE SOROS EN JORIS DEMMINK * OOK DE INEENSTORTING VAN DE EU EN DE SCHOENEN VAN JUNCKER KOMEN MOGELIJK TER SPRAKE: YOU DON’T WANNA MIS THIS!

2 Replies to “VANAVOND OM 20 UUR LIVESTREAM VAN MICHA MET DE ONE AND ONLY (FULL TIME NIEUWE MEDIA-MAN) ROGIER HOP”

  1. De enige verwoestende nederlaag lijkt te zijn geleden door de mensen wiens feest werd verziekt terwijl ze gewoon aanwezig waren. Pro-pieten, Tegen-Pieten: Beiden hebben ze hier schuld.

    Jammer dat u hier weer een slaatje uit tracht te slaan voor die handjes vol volgers.

  2. Hahaha!!
    Het is dat ik een leven heb, en dus nooit om 20:00 uur op een zaterdagavond achter mijn PC-tje kan zitten. Maar anders zat ik vooraan om deze 3 stooges die tezamen één hersencel moeten delen aan het werk te zien. Maar ik neem aan dat het hier en daar achteraf wel gepost wordt om naderhand alsnog te kunnen bekijken.

    Drie loslopende gestichtspatiënten, leuker kan het internet niet worden. Waarom laten jullie je met z’n drieën eigenlijk niet opnemen bij Erwin Lensink? Dan kunnen jullie permanent jullie grootse ideeën uitwisselen, en diepzinnige youtubetjes maken. En als je dan even geen inspiratie hebt, kunnen jullie altijd nog een potje klaverjassen…

Geef een antwoord