VANDAAG WORDT DE ADVOCAAT DES KONINGS AANGESCHREVEN MICHA PER OMGAANDE 1 MILJOEN OVER TE MAKEN EN NIET NOG MEER SCHADE TE VEROORZAKEN VOOR NEDERLAND

ARNOLD CROISET VAN UCHELEN VAN ALLEN & OVERY DIE AL TIEN JAAR LANG PROBEERT DE CRIMINELE EN CORRUPTE WESTENBERG TE REDDEN TEN KOSTE VAN MICHA EN DE NEDERLANDSE RECHTSTAAT IS NU OOK DE ADVOCAAT VAN DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK, DOOR MICHA OOK AANGESLAGEN VOOR EEN HALF MILJOEN * DE RAAD WERD EERST BIJGESTAAN DOOR DE BERUCHTE HOUTZAGERS VAN PELS RIJCKEN DIE OOK PROMINENT AANWEZIG WAS PRO-PEDOFIELEN IN DE DEMMINK-ZAKEN

[wp_ad_camp_1]

De bal ligt thans op het peperdure bord van Arnold Croiset van Uchelen, advocaat des konings. Neemt hij zijn verlies en maakt hij een miljoen over naar Micha of blijft hij namens zijn corrupte, criminele, liegende en bedriegende clienten door-vechten waarmee hij de Nederlandse rechtstaat -waarin het vertrouwen van de burger so wie so al minimaal is- waarschijnlijk onherstelbare schade zal toebrengen? Stelt u zich eens even voor dat Croiset, Westenberg en de Raad voor de Rechtspraak nu al 14 jaar lang bewust proceduren op basis van een leugen waarvan ze zelf ook weten dat het een leugen is -want de bewijzen voor het fatele telefoongesprek zijn altijd in het bezit geweest van de Raad voor de Rechtspraak! Wat zegt het over de Nederlandse rechtstaat als het hoogste rechters-orgaan een criminele en corrupte rechter aanzet te procederen tegen een journalist terwijl ze weten dat deze rechter corrupt is en bovendien ook nog eens het bewijs van de leugen waarmee hij de procedure instapt (‘ik heb niet gebeld’) op tafel hebben liggen in de vorm van een brief van advocaat Hugo Smit aan de toenmalige voorzitter Van Delden waarin de telefonade uitvoerig is beschreven? Ik zal u vertellen wat dat zegt: dat de complete rechterlijke macht een grote smerige criminele organisatie is! Gaat Croiset het nu allemaal in de naam des Konings nog erger maken? We houden u op de hoogte!

2 Replies to “VANDAAG WORDT DE ADVOCAAT DES KONINGS AANGESCHREVEN MICHA PER OMGAANDE 1 MILJOEN OVER TE MAKEN EN NIET NOG MEER SCHADE TE VEROORZAKEN VOOR NEDERLAND”

 1. Jammer joh! Je had beter Sinterklaas kunnen aanschrijven om jou een miljoen te geven, dat was kansrijker geweest. Voorlopig gaat eerst de rechter nog bepalen OF je wel iets krijgt, en zo ja; wat.

  En daarvoor moet eerst worden bepaald of het gebeuren jouw ‘carrière’ heeft geschaad, en wat die ‘carrière’ dan wel waard zou zijn geweest. Aangezien het een loopbaan als smaad en lasteraar gebleken is, zou de waarde van jouw ‘carrière’ wel eens als negatief gewaardeerd kunnen worden, en volgt er straks dus een factuurtje richting jou, in plaats van de overboeking die je blijkbaar denkt te kunnen verwachten.

  En ook staan er nog wel wat postjes open zoals het schoonmaken van het huis van Demmink en het één en ander aan boetes. En verder is de kans natuurlijk nul komma niks dat de Nederlandse overheid ooit geld gaat overmaken naar iemand in het buitenland, die hier in Nederland in de gevangenis hoort te zitten.

  Maar één ding is zeker: Bij Allen & Overy hangt jouw aanschrijving straks ingelijst bij het koffieapparaat, ter lehring ende vermaeck, en als waarschuwing voor de nieuwe juridische medewerkers dat zij de zaken met de patiënten uit het dolhuis krijgen als ze niet genoeg hun best doen…

 2. Ik zal u vertellen wat dat zegt: dat de complete rechterlijke macht een grote smerige criminele organisatie is! Gaat Croiset het nu allemaal in de naam des Konings nog erger maken?
  ——————–
  Correct.

  Behalve dat het Prins Bernhard BV is (dit verklaart ook de criminaliteit van de BV, want wat kun je van een hoogverraderlijke, psychopathische, verzwegen elitaire ‘deep state’ SS’er en Nazi juridisch referendaris nu verwachten?!?!) en we conform de wet sedert Wilhelmina is afgedankt (mei 1940) geen koningshuis meer hebben.

  Hier in de diepte begint het liegen dus, in samenwerking met de USA/GB psychopathische gruwelmoordenaars van Dresden, die evenals hun ‘pure evil’ soortgenoot Bernhard, liever niet voor een tribunaal wilden verschijnen.

  Psychopaten betalen eigenlijk alleen, als ze er (conform de ‘alien mindset’ dan) VOORDEEL uit denken te kunnen slaan, meestal in de trant van behoud van macht en controle.

  Lukt dat laatste niet dan laten de verholen (!) proactief (!) agressievelingen het op een gevecht/oorlog aankomen: ‘Psychopaths do not go down easy’.

Geef een antwoord