2 Replies to “VERBIJSTEREND: HET ‘GEHEIME’ VAATSTRA-INTERVIEW VAN MICHA DOOR POWNED”

  1. Gerard Aalders zou zeggen: Dit (vorige reactie) is het “schavuit van Oranje”-niveau van Max und Moritz kwajongensstreek wel voorbij natuurlijk en valt (verholen) rabiaat, proactief EVIDENT puur vijandig, regelrecht de ORIGINELE (neutrale, in 1945 onder het tapijt geveegde) Nederlandse overheid aan.

  2. Het is ‘pure evil’ weerzinwekkend, maar kenmerkend voor psychopaten, dat ze normale burgers, maar ook mensen die bijv. door een dissociatieve stoornis (door eerdere psychopathische mishandeling?) erg zwak in de schoenen staan, (verbijsterend) ijskoud (pogen te) laten opdraaien voor hun walgelijkheden.

    Ook bijvoorbeeld als die daarbij zelf het op het allerlaatste nippertje aan de horror-crime/gruweldood ontsnapte, hierdoor (in het ergste geval tot aan dissociatie toe) getraumatiseerde slachtoffer is, zoals bijv. het vriendje van Nienke Kleiss (Schiedammer Parkmoord).

    Ook de ten diepste moordzuchtig-krankzinnige SS psychopaat Bernhard zur Lippe Biesterfeld, heeft normale Nederlandse ambtenaren/overheidspersonen, die door zijn toedoen o.a. te Dresden hun dienst moesten verrichten, in 1945 doodleuk laten weg”zuiveren” met krankjoreme en uiteraard volstrekt onbewezen beschuldigingen van het kaliber: (kort voor het ondenkbare geallieerde gruwelbombardement, maar dit niet voor het voetlicht gebracht) op 35 jarige leeftijd in Leipzig (om ambtelijke standplaats Dresden niet voor het voetlicht te brengen in de documentatie) lid geworden van de Hitlerjugend (slechts toegankelijk met de Duitse nationaliteit en met een leeftijd tussen 10 en 18 jaar) en (kenmerkend en dan wel kloppend) tot Bernhards eigen curriculum vitae behorend.

    De ‘gullible fools’ die je alles wijs kunt maken (psychopaten zijn zéér pragmatisch) geloven dat meteen, moet Bernhard gedacht hebben, hetgeen tot op heden juist is gebleken…….waardoor die mensen nog steeds, volkomen ONTERECHT ijzingwekkend gruwelijk maatschappelijk kaltgestellt, in de “Nederlandse Goelag” zitten……zonder dat de WARE NEDERLANDER wat doet.

Geef een antwoord