VERBIJSTEREND! ROBERT JENSEN BEWIJST CORONA-HOAX MET EEN SIMPEL SCREENSHOT!

GODZIJDANK IS JENSEN TERUG * HIJ GEEFT DUIDELIJK AAN DAT ER (NOG) GEEN SPRAKE IS VAN INTIMIDATIE DOOR MARK RUTTE * DIT BEGINT HET MEEST HEROISCHE, KRANKZINNIGE EN FASCINERENDE MEDIA-EXPERIMENT TE WORDEN UIT DE GESCHIEDENIS * HET NEDERLANDSE VOLK MOET MASSAAL ACHTER ROBERT JENSEN GAAN STAAN OM DEZE HEL TE STOPPEN!


De Corona-doden zijn fake zoals ook blijkt uit tal van andere bronnen. Mensen die overlijden aan dementie, longkanker, astma en andere ziektes worden geteld als Corona-doden.

Robert Jensen spreekt (nog) niet over de vraag WAAROM dit allemaal gebeurt en wat de agenda is van de pedo deep-state maar dat is misschien ook maar beter, want voor DAT deel van het verhaal moeten mensen terecht bij ondermeer Micha Kat. Hoe gaat dit allemaal aflopen? Hoe ver laat Mark Rutte Robert Jensen komen? Hoe gaan de MSM verder reageren op de opmars van Jensen en hun eigen definitieve downfall? Het goede nieuws is hier dat de ‘klassieke’ demoniseringsstrategie (‘kinderporno!’) die nog kon worden toegepast bij Micha in het geval van Jensen zeker niet meer zal werken. Maar daar is weer de keerzijde van dat de ervaring leert dat de pedofielen dan naar zwaardere middellen grijpen.

5 Replies to “VERBIJSTEREND! ROBERT JENSEN BEWIJST CORONA-HOAX MET EEN SIMPEL SCREENSHOT!”

 1. Het enige dat Jensen bewijst is dat zijn snappertje net zo onderontwikkeld is als dat van jou Micha. Dit tabelletje geeft de sterftecijfers over de eerste 11 weken, oftewel totaan de week van 24 februari. En onze eerste corona patient was op… 26 februari. Je weet wel, die naar het carnaval was geweest, en een andere die op wintersport was geweest. Die hebben trouwens ook nog hun familie besmet, en zijn uiteindelijk niet eens overleden.

  De eerste coronadode moest dus in week 11 nog ziek worden, en staat daarmee helemaal niet opgenomen in de statistiek van dit tabelletje. Dit tabelletje, en dus ook de screenshot hiervan, bewijzen dus he-le-maal NIETS.

  Tot zover weer mijn bijdrage in mijn corona vrije tijd. Plot er maar weer lekker verder op los met het exposen van je eigen domheid en die van je infantiele vriendjes. Het houdt ons allemaal van de straat!

  1. Je leest niks he ! Het gaat om de gewone griep hoeveel mensen daar aan overlijden, die screenshot zegt verder niks.
   Het is een beeld van.

   Dat hele corona is opgezet al jaren geleden , kijk maar is naar de opening van de Olympische Spelen in Barcalona ,Spanje. Daar kan je zien dat nCovid19 daar al aan de wereld gepresenteerd wordt.
   Het kan in vele malen overal terug gevonden worden en dat zijn feiten.

   Als je echt denkt dat dit toevallig is ,dan moet je echt een keer wakker worden! Door mensen zoals u blijft dit systeem werken. Bedank je overheid maar

   1. Hoe had ik het dan kunnen weten, als ik niks las?
    Maar jij mist blijkbaar ook de verstandelijke vermogens om de boodschap te onderkennen die Jensen met dat staatje duidelijk wil maken. Het gaat niet om griepdoden, maar om ALLE doden in die periode van de eerste 11 weken van de afgelopen 3 jaar. Daarin verklaart hij heel triomfantelijk dat de corona in 2020 blijkbaar tot geen enkele toename heeft geleid ten opzichte van de voorgaande 2 jaren.

    Net als jij is Jensen blijkbaar te dom om te begrijpen dat er in week 11 nog helemaal geen coronadoden waren in ons land, omdat die pas net uitgebroken was, en de eerste paar doden pas twee weken later gingen vallen. En daarop baseert hij dat corona een overdreven hoax is.

    Maar dit weerspiegelt precies de reden waarom hij van de buis werd gehaald, en nou zijn eigen treurige youtube kanaaltje gestart is. Zijn kijkers zapten weg tijdens de reklame, en het deel dat bleef hangen was verstandelijk dermate gemankeerd dat dit geen interessante doelgroep voor de sponsors meer was…

 2. Het gaat niet om onze gezondheid. De corona-hype moet de economie vernietigen om het tegen de wand gegraaide financiële systeem een herstart te kunnen geven. Het verdere verloop is als volgt

  Recessie
  Deflatie
  Faillissementen
  Banksluitingen
  Nationalisering van de banken
  Inflatie en hyperinflatie
  Collaps van de Euro
  Nieuwe munteenheid

Geef een antwoord