4 Replies to “VIRUSWAANZIN MOET NU HEEL SNEL BIJ ZINNEN KOMEN -WANT KOMENDE WOENSDAG MOET HET GAAN GEBEUREN!”

  1. Eerst prees Kat het (onbewezen) hydroxychloroquine als de redding voor corona, nu is de ziekte een grote hoax. Is er nog iemand, afgezien van een paar warhoofden, die Kat nog serieus neemt?

  2. “Q” is een psy-op van de CIA en de Mossad, evenals Startrek waarin reeds eerder de omnipotente figuur “Q” opduikt en waarvan diverse bekende acteurs afkomstig zijn uit kringen van de (militaire) “veiligheids”diensten….zonder dat het (kijkers)volk dat weet of de betekenis ervan begrijpt.

    Hitler, Göring, Himmler, Goebbels, Heydrich c.s. waren (demonische) narcisten/psychopaten zgn.
    “tegenstanders” , natuurlijk (in het diepste geniep) in het zadel geholpen en ondersteund vanuit m.n. de USA en UK, teneinde Europa op te breken en zo stevig onder de duim te krijgen.

    Nederland (normaliter onnodige, maar door krachten en machten gedwongen: vazalstaat PB BV) bewijst vanaf 1945 eigenlijk nog het duidelijkst, dat het laatste de vooropgezette bedoeling was/moet zijn geweest.

  3. Ja, daar heeft Micha natuurlijk gelijk in: zonder confrontatie gebeurt er helemaal niets. Persoonlijk vind ik dat niet erg, in tegendeel. Wij wonen niet meer in de open inrichting Nederland (zijn op tijd vertrokken) en het zal mij verder worst zijn in hoeverre Rutte en zijn kliek het NSB-volk op de kop schijten. Hoe méér poep hoe beter. Het laffe NSB-volk slaat elkaar graag de kop in (het liefst anoniem op het internet) maar blijft serviel kruipen voor haar criminele bestuurders. Het Nederlandse volk krijgt precies datgene waar het bij de stembus om gevraagd heeft. Nèt goed!

Geef een antwoord