VOLG RHL VIA DEZE LINK -MICHA COMING UP MET BOMBSHELL INFO

HIER DE LINK OM RHL TE VOLGEN FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS * OVER IJSLAND, DE VOLKSKRANT, JFK EN MUCH MORE * LUISTER NAAR MICHA VANAF 14:00

10 Replies to “VOLG RHL VIA DEZE LINK -MICHA COMING UP MET BOMBSHELL INFO”

 1. Ik ga de schoonheid van je stijl steeds meer bewonderen.

  Die meneer Hop video’s ziet er niet uit, maar als je even luistert, klinkt hij toch wel verstandig. Het is zo’n romantiek van de mannen van het verzet, met bijeengeraapte schaarse middelen, de helden, die straks moeten uitkijken dat ze niet kaalgeschoren worden met een hakenkruis op de klop, door een stel hypocrieten die zelf niets deden.

  Radio Oranje klinkt misschien niet als compliment dan, Ijslandvaarder, maar er is veel kans dat je een van de weinige journalisten zal zijn, die over 100 jaar nog bekend zal zijn.

  In de VS zijn vaker dissidenten vermoord, door een heel vliegtuig neer te halen. Dat schrikt ze niet af, onschuldigen erbij doden. Jim Arrabito bijvoorbeeld, vermoord met een passagiersvliegtuig ongeluk. John F Kennedy Junior werd vermoord in een vliegtuig, samen met zijn vrouw en de piloot, maar dat was dan geen passagiersvliegtuig natuurlijk.

  Vreemd dat je geen asiel krijgt.
  Er zit dus rommel daar in de regering in Ijsland.

  Je zal een ander land moeten proberen, dat deed Julian Assange ook.
  Hij kreeg asiel van Ecuador, maar kan hun ambassade niet meer verlaten.

  Hou je haaks jongen, we kunnen je niet missen hier in Nederland.
  Trollen en censuur, daar heeft het hele volk last van, want bijna alles wat het volk te zien/horen/lezen krijgt via officiële kanalen, is de EUSSSR propaganda. Onze koning is een perverse Eurofiel, over de rug van zijn oudste dochter.

  1. Knettergestoord, die Geuz. Zo te ziet klotst er allerlei bij elkaar gegoogelde informatie in zijn hoofd rond, waardoor er een pompoensoep met de meest merkwaardige associaties ontstaat, vooral gerelateerd aan de Katholieke Kerk. Als hij toverlantaarns niet toeschrijft aan de Jezuïeten, verzint hij wel een heel vliegtuig met dissidenten dat zou zijn neergehaald.

 2. Micha, luister je je eigen radio-uitzendingen wel eens terug?

  Je spreekt niet, je schreeuwt. Je gilt. Je krijst. Ik overdrijf niet eens: je krijst. Luister het maar terug:
  https://youtu.be/S_vnLBFDY48?t=21m29s en
  https://youtu.be/S_vnLBFDY48?t=26m1s en
  https://youtu.be/S_vnLBFDY48?t=27m47s en
  https://youtu.be/S_vnLBFDY48?t=28m23s en
  https://youtu.be/S_vnLBFDY48?t=29m19s.
  Je bent amper te verstaan, je zit te krijsen als een speenvarken. Rogier (toch al niet zo eloquent) weet niet eens hoe hij op je moet reageren. Je lijkt wel door de duivel bezeten. Echt, het is ronduit deerniswekkend. Ik hoor geen journalist, ik hoor een man die er totaal doorheen zit, de grip op z’n eigen gedrag kwijt is en zit te krijsen van onvermogen. Of had je net een hectometer cocaïne weggesnoven voor je aan deze uitzending begon?

  MICHA, REIS ASAP TERUG NAAR NEDERLAND EN LAAT JE OPNEMEN.

   1. Hahahaha. Die is bekend ja. Net zo’n flapdrol als jij, met als verschil dat hij maar een spelletje speelt als hij zichzelf weer belachelijk maakt. Jones weet donders goed waar hij mee bezig is en dat legt hem geen windeieren als slimme zakenman. Hij weet wel donaties binnen te halen en rommel te verkopen aan z’n volgelingen. Jones is een slimme kerel: hij maakt het bont maar nooit te bont. Hij weet wat hij doet en gaat nooit over een rode juridische lijn.

    Zijn talentloze imitator Micha Kat doet dat keer op keer wel. Die doet blijkbaar Alex Jones na, in de hoop dat hij net zo populair wordt.

    Vergeet het maar, Micha. Je hebt niet het talent dat Jones wel heeft. Jij hebt jezelf jarenlang heel diep in de nesten gewerkt, hij niet. Hij zit lachend in een groot huis z’n geld te tellen (of: wegen) na het publiceren van z’n filmpjes. Jij bent berooid en uitzichtloos en op de vlucht voor al je problemen. Hij stijgt, jij daalt. Denk je dat Jones ook moet bedelen om geld bij z’n pappie en mammie?

    Dit is Micha Kat, signing off…

    1. Ohja, nog een miniem verschil tussen jou en Alex Jones: Jones heeft geen zwakzinnige secondant in het buitenland nodig om z’n filmpjes gepubliceerd te krijgen op YouTube.

     Alex Jones is multimiljonair, is invloedrijk en is onafhankelijk. Micha Kat is berooid, heeft z’n eigen leven niet eens in de hand en laat zich stiekem inhuren door derden. Nee Micha, je grote imitatieshow is tot nu toe niet echt succesvol te noemen.

   2. Laat je niet opnemen Micha, de psychiatrie in Nederland is een TBS en dwangverpleging op onschuldige mensen en dissidenten.
    Erwin Lensink, de waxinelichtwerper, zit er ook, maar die is echt niet gek!

Geef een antwoord