VOLGENS CHRIS KLOMP EN MARCEL GELAUFF IS HIER NIETS AAN DE HAND…

… MAAR WAAR VOLGENS DEZE TWEE NAZI-JOURNALISTEN WEL IETS AAN DE HAND IS, IS BIJ MICHA KAT. DAAROM ZIJN GELAUFF EN KLOMP REEDS JAREN GELEDEN EEN CAMPAGNE BEGONNEN OM MICHA KAPOT TE KRIJGEN… SAMEN MET…JORIS DEMMINK EN JUSTITIE. MICHA IS VEROORDEELD TOT 6 MAANDEN WEGENS ‘BELEDIGING’ VAN GELAUFF EN KLOMP HEEFT MEERDERE ZAKEN TEGEN MICHA LOPEN. BEIDEN ZIJN INDIRECT SCHULDIG AAN HET VERWOESTEN VAN DE LEVENS VAN ONTELBARE KINDEREN.

2 Replies to “VOLGENS CHRIS KLOMP EN MARCEL GELAUFF IS HIER NIETS AAN DE HAND…”

 1. Moreel debie, betekent gewoon, dat een psychopaat, al heeft hij zijn gymnasium diploma op zak met hoge cijfers voor logica, op moreel gebied *niets kan leren*.

  Waarschuwingen zijn dus aan dovemansoren gericht.

  Je kunt en MOET alleen VERPLICHT gaan testen en de psychopaten uitnemen/kaltstellen.

  Anders krijg je de omgekeerde wereld en worden m.n. de moreel hoogbegaafden (evt. gecombineerd met logische hoge begaafdheid) buitengewerkt, hetgeen met name enorm schadelijk is voor de openbare dienst/het openbaar bestuur.

 2. Psychopaten zoals het schoolvoorbeeld van een geslaagd geïnfiltreerde aangepaste zich compenserende psychopaat (met aanzuigende werking!!!) “Prins” Bernhard, zijn *proactief* agressief, wat (behalve in een volledig openbare dictatuur of SS-staat) natuurlijk onacceptabel is en dus verborgen moet worden onder een vriendelijk ogend masker van geestelijke (superieure) gezondheid aangevuld met een geruststellende stem.

  Daarom krijg je hen (de geusurpeerde overheidspositie daartoe misbruikend) nooit veroordeeld voor belediging en jij wordt bijv. veroordeeld voor bedreiging als je in het algemeen (iets waar een normaal mens de klok op kan gelijkzetten, maar zinloos richting psychopaten, die je immers, behalve dat je er niet ECHT mee kunt “polderen”, ook niet kunt waarschuwen) stelt:

  “Als u zo doorgaat, dan wordt straks de hele boel in brand gestoken”.

Geef een antwoord