VRIJDAG KOMT HET ‘MONSTER VAN LUNTEREN’ DAT ROMY VERMOORDDE VOOR DE RECHTER: POLITIE BEDANKT!

HET IS HEEL GOED DAT ALLES ROND ‘HET MONSTER VAN LUNTEREN’ -HET 14-JARIGE HORROR-KIND DAT ROMY EERST OP HUIVERINGWEKKENDE WIJZE VERKRACHTTE OM HAAR VERVOLGENS AAN STUKKEN TE SNIJDEN EN DEELS OP TE ETEN- GEHEIM BLIJFT WANT JUSTITIE HEEFT HET ALS PLICHT HET NEDERLANDS VOLK TE BESCHERMEN TEGEN TE SCHOKKENDE ZAKEN

4 Replies to “VRIJDAG KOMT HET ‘MONSTER VAN LUNTEREN’ DAT ROMY VERMOORDDE VOOR DE RECHTER: POLITIE BEDANKT!”

 1. Als de politie tot taak heeft het volk te beschermen tegen schokkende zaken, waarom brengen ze dan het schokkende feit dat een 14 jarige iemand vermoord?

  En als u denkt dat een jeugdeling dit niet kan, dan raad ik u aan nog maar eens de dood van Hans van Wieren te onderzoeken. Of is dat ook een complot van die geheimzinnige elite?

  Waar heeft u dat van dat opeten trouwens vandaan? Of is dat iets wat u zonder enige vorm van bewijs zelf heeft toegevoegd?

 2. Arme Micha, ook zijn belangrijkste object van obsessie, Joris Demmink, blijkt volledig onschuldig en wordt op alle punten volledig vrijgesproken van elke vervolging:
  [i]
  Conclusie
  Het hof heeft in 2014 bevolen om een strafrechtelijk onderzoek naar de aangifte van klager in te stellen, mede opdat er duidelijkheid geschapen kon worden ten aanzien van (een deel van) de geruchten en beschuldigingen die [verdachte] al jaren begeleiden.
  Er heeft een zeer uitgebreid en gedegen onderzoek plaatsgevonden, waarbij geen steen op de andere is gelaten.
  Er is namens klager aangevoerd dat het onderzoek nieuw bewijs zou hebben opgeleverd. Naar het oordeel van het hof heeft het onderzoek – integendeel – overtuigend aangetoond dat er ten aanzien van de gerezen verdenkingen slechts sprake is van speculaties en veronderstellingen.
  Er is geen begin van aannemelijkheid dat [verdachte] in de jaren 1995, 1996 en/of 1997 in Turkije is geweest.
  Ook overigens is het op grond van alle bevindingen in dit onderzoek hoogst onwaarschijnlijk dat de later oordelende strafrechter op basis van de voorliggende aangifte tot het bewijs van verkrachting zou kunnen komen, net zo min als tot de vaststelling dat het [verdachte] is geweest die voor dat feit verantwoordelijk is.[/i]

  Uiteraard zal dat voor Micha geen enkele reden zijn om zijn zieke lastercampagne tegen deze onschuldige ambtenaar tot in lengte van dagen voort te zetten.

 3. Het PB BV OM stopt, na jarenlange bijzonder ijverige/ voortvarende en buitengewoon energieke en creatief gaande inspanningen om Joris Demmink krachtig te kunnen vervolgen,deze dappere maar vermoeiende strijd, waarbij zelfs de Turkse slachtoffers die aangifte hadden gedaan (en die nu, met het volste vertrouwen in het naoorlogse Prins Bernhard BV van de ijskoude gruwelmoordenaars van Dresden, een civiele zaak tegen Joris Demmink zullen aanspannen) niet als getuigen konden worden gehoord, hoe graag het -in deze volkomen machteloos staande- Prins Bernhard BV OM dat ook had gewild.

Geef een antwoord