WAAROM IS MICHA’S WIKIPEDIA-ARTIKEL MEER DAN 10X ZO LANG DAN DAT VAN GELAUFF, PAUL JANSEN EN HANS NIJENHUIS?

WEER EEN PERFECT VOORBEELD VAN DE UPSIDE DOWN-WERELD: NIET ECHTE INFORMATIE TELT NU MEER, MAAR ALLEEN CONTRA-SPIN-LEUGEN-INFO! * KEIHARD BEWIJS DAT WIKIPEDIA COMPLEET CORRUPT IS EN NIET TOT DOEL HEEFT HET BIEDEN VAN INFO, MAAR HET SPINNEN EN DEMONISEREN IN OPDRACHT VAN DE DEEP STATE

4 Replies to “WAAROM IS MICHA’S WIKIPEDIA-ARTIKEL MEER DAN 10X ZO LANG DAN DAT VAN GELAUFF, PAUL JANSEN EN HANS NIJENHUIS?”

 1. @Kwispel Sowieso (indien überhaupt en niet slechts door psychopaten met hun ‘alien’ aangestuurde hersenen zo gezien….) kleinigheden bij de holomodor veroorzakende massamoordenaars en hoogverraders (vijanden van het menselijk geslacht, aldus hun landheer Philips II van Habsburg eertijds) “van Nassau” e.d. vergeleken.

 2. Testje: Zeg de onprettige waarheid over de hoog-edele “Oranjes” en kijk op je horloge hoeveel minuten het duurt voor het op Wikipedia verdwenen is.

  Ach ja, psychopaten schrijven, aldus Churchill, de geschiedenis…..

  Testen en uitnemen die hap !!!

  Overigens is meneer Amsberg alias “de koning” genetisch gezien geen echte nep-Oranje van Nassau/illegaal (zwichtend voor crimineel geweld) aangestelde ambtelijk graaf van Laurenburg.
  Of de psychopathie van zijn opa via zijn moeder is overgedragen?

  Een moderne psychopatentest kan het uitwijzen.

Geef een antwoord