web analytics

WAAROM IS MICHA’S WIKIPEDIA-ARTIKEL MEER DAN 10X ZO LANG DAN DAT VAN GELAUFF, PAUL JANSEN EN HANS NIJENHUIS?

WEER EEN PERFECT VOORBEELD VAN DE UPSIDE DOWN-WERELD: NIET ECHTE INFORMATIE TELT NU MEER, MAAR ALLEEN CONTRA-SPIN-LEUGEN-INFO! * KEIHARD BEWIJS DAT WIKIPEDIA COMPLEET CORRUPT IS EN NIET TOT DOEL HEEFT HET BIEDEN VAN INFO, MAAR HET SPINNEN EN DEMONISEREN IN OPDRACHT VAN DE DEEP STATE

4 reacties op to WAAROM IS MICHA’S WIKIPEDIA-ARTIKEL MEER DAN 10X ZO LANG DAN DAT VAN GELAUFF, PAUL JANSEN EN HANS NIJENHUIS?

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  @Kwispel Sowieso (indien überhaupt en niet slechts door psychopaten met hun ‘alien’ aangestuurde hersenen zo gezien….) kleinigheden bij de holomodor veroorzakende massamoordenaars en hoogverraders (vijanden van het menselijk geslacht, aldus hun landheer Philips II van Habsburg eertijds) “van Nassau” e.d. vergeleken.

 • Ing. Blanco el Bolitasmaletero  zegt:

  Nog zo een ♆HOERLITIEKE♆ klaploper…

 • ErnstQuispel  zegt:

  De reden voor de lange Wikipedia-pagina is de lange lijst van criminele vergrijpen waaraan Micha zich schuldig maakte.

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Testje: Zeg de onprettige waarheid over de hoog-edele “Oranjes” en kijk op je horloge hoeveel minuten het duurt voor het op Wikipedia verdwenen is.

  Ach ja, psychopaten schrijven, aldus Churchill, de geschiedenis…..

  Testen en uitnemen die hap !!!

  Overigens is meneer Amsberg alias “de koning” genetisch gezien geen echte nep-Oranje van Nassau/illegaal (zwichtend voor crimineel geweld) aangestelde ambtelijk graaf van Laurenburg.
  Of de psychopathie van zijn opa via zijn moeder is overgedragen?

  Een moderne psychopatentest kan het uitwijzen.

Reageer