web analytics

#WALKAWAY! WEG VAN RUTTE, VAN DEMMINK, VAN OLLONGREN, VAN HALSEMA EN DE COMPLETE WEERZINWEKKENDE PP-ELITE! HET IS NIET MEER TE KEREN!

VOLG HET #WALKAWAY YOUTUBE KANAAL * KAN CHRIS KLOMP DAT OOK UIT DE LUCHT DRUKKEN? * STEEDS MEER MENSEN WORDEN WAKKEN EN ZIEN WAT DE ‘ELITE’ WERKELIJK IS!

Tags:  

3 reacties op to #WALKAWAY! WEG VAN RUTTE, VAN DEMMINK, VAN OLLONGREN, VAN HALSEMA EN DE COMPLETE WEERZINWEKKENDE PP-ELITE! HET IS NIET MEER TE KEREN!

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Van psychopaten kun je inderdaad het beste weglopen, maar als de logisch intelligente, extreem energieke en onstuitbare ‘adapted compensated’ exemplaren wereldwijd de overheidsadministraties hebben geïnfiltreerd en overgenomen en elkaar PURE EVIL ook internationaal het balletje toespelen, wordt dat lastig.

  Waar moet je dan naartoe?

  Naar de maan lopen, of naar mars?

 • dinges  zegt:

  Walkaway is geen ‘movement’, maar een campagne bedacht door Russische trollen

  Data available through Hamilton 68, an analysis project focused on monitoring agitprop and backed by the Alliance for Securing Democracy, shows that swarms of Russian troll accounts made #WalkAway one of the highest ranking hashtags on Twitter in the past 48 hours.

  https://www.dailydot.com/layer8/russian-trolls-walkaway-movement/

Reageer