WAT IS DE WERKELIJKE OMVANG VAN HET BEDROG VAN THIJS STAPEL?

LEES HIER ONS BERICHT OVER HET ONTSLAG VAN THIJS STAPEL * HET HEEFT ER ALLE SCHIJN VAN DAT STAPEL MICHA HEEFT VOORGEHOUDEN IN TWEE ZAKEN IN CASSATIE TE ZIJN GEGAAN MAAR DAT NIET HEEFT GEDAAN * IDEM VOOR WAT BETREFT HET VERZOEKSCHRIFT TOT HET HOREN VAN DE JOURNALISTEN/GETUIGEN: HIJ WEIGERT BEWIJS TE OVERLEGGEN DAT HET DAADWERKELIJK IS INGEDIEND * ALS DIT ALLEMAAL BLIJKT TE KLOPPEN HEBBEN WE TE MAKEN MET BEDROG OP EEN SCHAAL DIE NOG NOOIT EERDER IS VOORGEKOMEN IN NEDERLAND

[wp_ad_camp_1]

Over enkele uren verloopt een deadline die we aan Stapel hebben gesteld om de cassatie-stukken in de Abbink-zaak en de Bart Mos-zaak te overleggen aan Micha’s nieuwe advocaat nadat hij eerder maanden lang heeft geweigerd deze stukken ter inzage te geven aan Micha. Hetzelfde geldt voor een bevestiging van de Haagse rechtbank dat hij het verzoekschrift tot het horen van de journalisten/getuigen daadwerkelijk heeft ingediend. Micha kreeg het niet te zien. De kans dat de nieuwe advocaat de stukken krijgt moet minimaal worden geacht, maar we willen de zaak netjes afhandelen. Zelfs al zou Stapel de stukken tien minuten voor de deadline van 18 uur versturen, heeft hij nog klachtwaardig en onrechtmatig gehandeld tegen Micha door hem al die maanden inzage te weigeren. Het is natuurlijk ook een mogelijkheid dat de cassaties wel zijn ingediend maar op zo’n manier dat ze 100% zeker verliezend zijn en dat Stapel daarom niet wil dat Micha ze te zien krijgt. Dat zou passen bij het optreden van Stapel tijdens het hoger beroep in de Gelauff-zaak waarin hij Micha weigerde te verdedigen. Het heeft er alle schijn van dat Micha de cassatie in de Gelauff-zaak voor de poorten van de hel heeft moeten wegslepen want zijn nieuwe advocaat kon deze indienen nog juist voordat de termijn verliep. Opvallend was dat Stapel na de uitspraak van het Hof in de Gelauff-zaak direct deze mail stuurde:

Thijs Stapel
To: [email protected]

Nov 22 at 4:26 PM

Ha Micha,

Vandaag is arrest gewezen in het hoger beroep. Je zult het neem ik aan al hebben vernomen, maar je bent veroordeeld tot 6 maanden gevangenisstraf. Ziehier een link naar de uitspraak:
ECLI:NL:GHARL:2017:10229

Ik zal cassatie gaan instellen. De stukken van de twee andere cassaties krijg je later deze week. Door veel zittingen ben ik deze week nog niet op kantoor geweest om een en ander te verzamelen en aan je door te sturen, maar het komt eraan.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

Uiteraard had Micha geen enkel vertrouwen in het instellen door Stapel van deze cassatie zolang hij niet de stukken heeft kunnen zien van de twee andere cassaties waarvan in de mail sprake is. Stapel brak uiteraard opnieuw zijn toezegging me deze stukken ‘later deze week’ te mailen nog eens versterkt met het ‘maar het komt eraan’. Niet dus. Daarom stuurde Micha deze mail aan Stapel op 28 november:

micha kat
To: Thijs Stapel

Nov 28 at 8:58 AM

ha Thijs

Je wordt waarschijnlijk vandaag benaderd door mr. xxx voor de overdracht van in eerste instantie het dossier-Gelauff voor de cassatie.

Hierbij ben je ontslagen als mijn advocaat.

Ik behoud me alle rechten voor.

Met vriendelijke groet,

Micha Kat

Over drie uur verloopt de deadline waarop Stapel ze aan mijn nieuwe advocaat moet hebben gestuurd.

3 Replies to “WAT IS DE WERKELIJKE OMVANG VAN HET BEDROG VAN THIJS STAPEL?”

  1. In een psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV, valt met de complete advocatuur NIETS te bereiken.

    De advocaten zouden i.c. beter moeten weten, want anders zijn ze niet deskundig en dus al corrupt omdat ze zich wél als deskundigen (die, ook als de staat duidelijk mijlenver over de schreef is gegaan, ook daadwerkelijk iets voor hun cliënt bereiken kunnen) aanbieden.

    Je kunt in een psychopathocratie bijv. ook geen integer geschiedenisleraar zijn, want als je de leerling geen apenkool op de mouw wilt spelden (omtrent de “Vader des Vaderlands” enzo), vlieg je er al uit. Laat staan als je de echte geschiedenis vertelt, waar psychopaten uiteraard helemáál geen baat bij hebben…….

    In een psychopathocratie is alles omgekeerd: Jeugdzorg ontvoert en mishandeld kinderen en ouders/grootouders met behulp van de moreel debiele politie, die (gruwel)daders laat lopen/bewust op de bevolking afstuurt en integere collega’s het graf inwerkt, waarheidsvinding is waarheidsverduistering, in herenhuizen wonen hoeren en drugsdealers of notarissen enz. enz. enz.

    Einde van zoek!

Geef een antwoord