WEER OVERWINNING: OOK DE LAATSTE STUIP VAN DE FAKE NEWS-HOAX EXPLODEERT IN DE GEZICHTEN VAN DE MSM

HET ‘TAGGEN’ OP SOCIALE MEDIA VAN VERHALEN DIE VOLGENS DE ELITE ‘NEP NIEUWS’ ZOUDEN ZIJN, BLIJKT EEN AVERECHTS EFFECT TE HEBBEN: ZE WORDEN VANWEGE HET LABEL JUIST MEER GELEZEN EN MEER VERTROUWD! * HIERMEE IS DE ALLERLAATSTE ‘HOOP’ OP HET DEMONISEREN VAN DE WAARHEID VERVLOGEN * RUIM EEN JAAR GELEDEN WERD DE FAKE NEWS-HOAX MET ALLE KRACHT INGEZET EN WAT IS ER VAN OVER? NUL KOMMA NADA!

EXTRA: PEDO-OM DOOR HET STOF WEGENS ENKELE UREN CEL VOOR NRC-FOTOGRAAF OMDAT NRC ‘HUN’ JORIS DEMMINK STEUNT; ONDERTUSSEN BLIJVEN ZE MICHA TERRORISEREN

Dit is precies het effect waar we op hadden gehoopt! Wat lezen we nota bene op Villamedia? Het project van Facebook om twijfelachtige of leugenachtige artikelen te voorzien van een melding, lijkt slechts marginaal succes te hebben. Bepaalde groepen zoals Trump-aanhangers en jonge lezers blijken zelfs eerder geneigd het artikel te geloven, als het een stempel ‘disputed’ heeft, constateren onderzoekers van Yale University. Juist omdat de corrupte pp-elite een artikel als nep-nieuws labelt, zijn met name jonge lezers eerder geneigd de inhoud te geloven! Ze hebben het spelletje door! News is what somebody does not want you to print, all the rest is advertising aldus een beroemde oeroude quote. Wanneer ‘instanties’ gaan zeggen: lees dit niet, dit klopt niet, dit is onbetrouwbaar, fake dan is dat juist een aanbeveling voor die informatie! I didn’t have sex with that woman! O vrienden, wat zij die malloten van de MSM toch zielig en dom! En wat hebben ze gefaald met hun fake news-hoax!

5 Replies to “WEER OVERWINNING: OOK DE LAATSTE STUIP VAN DE FAKE NEWS-HOAX EXPLODEERT IN DE GEZICHTEN VAN DE MSM”

 1. Hoe noem je het Stockholmsyndroom als het op de schaal van een geheel land om zich heen heeft gegrepen?

  Dramatic Stockholm Rural (DSR) -Syndrome?

  Sommige slachtoffers hebben/de goegemeente heeft het syndroom ontwikkeld om het misbruik te kunnen rationaliseren. Zij zijn daardoor zelfs in staat om de dader (bijv. Oranje Nassau….DSR) langdurig (en ongezond ruimhartig en gedurende generaties….DSR) te verzorgen (in de watten te leggen….DSR), hoewel zij er (bewust of -genetisch afgezonken- verdrongen…..DSR) weet van hebben wat hen overkomen is. Daar zij zich echter geen voorstelling meer kunnen maken van een situatie zonder machtsmisbruik lijken zij zich er in te willen schikken. Hun agressie over het gebeurde richt zich soms zelfs op het gezinslid (de landgenoot….DSR) dat de stilte doorbreekt en het verhaal van de gepleegde misdaad in de openbaarheid brengt.

  Psychopaten lijken dit soort mechanismen gestoord instinctief aan te voelen en er ‘pure evil’ op in te spelen en uiteraard MISBRUIK van te maken. Hetgeen deze grenzeloze MONSTERS EXTREEM (!) gevaarlijk maakt voor de gezonde (!) ontwikkeling van de normale mensheid.

 2. O vrienden, wat zijn die malloten van de MSM toch zielig en dom! En wat hebben ze gefaald met hun fake news-hoax!
  —————-
  Helaas ligt onder de oppervlakete van de MSM de rest van de ijsberg: de (proactief en met gestoorde instinctieve aanleg daarvoor al eeuwenlang) helemaal idolaat van hun gijzelnemers en tirannen gemanipuleerde massa die allemaal de NOS e.d. “staat” (i.c. PB BV) gecontroleerde oplichters voor Evangelie aannemen.

  Psychopaten weten dit en kunnen dus vrolijk doorgaan met het jennen van de enkelen die, de een wat meer, de ander wat minder……
  achter de ‘mask of sanity’ kunnen kijken, althans genoeg om ernstig gealarmeerd te worden.

  Dit is het probleem dat door forensisch psychologen groter geacht wordt dat het blote aantal psychopaten ‘of types’ dat er rondbaggert (toch een verbijsterende/verpletterende extreem schadelijke en kwaadaardig ontwrichtende 2-4% volgens inschatting op grond van wetenschappelijke waarnemingen).

Geef een antwoord