WERKT DE TELEGRAAF SAMEN MET DE MOORDENAARS VAN IVANA SMIT? HOE KOMEN ZE AAN DE CAMERABEELDEN DAAGS NA DE VASTSTELLING VAN MOORD?

TIMING SAYS IT ALL: DRIE DAGEN NADAT IS VAST KOMEN TE STAAN DAT IVANA SMIT WERD VERMOORD KOMEN DE CRIMINELEN VAN DE TELEGRAAF OPEENS OP DE PROPPEN MET CAMERABEELDEN * VAN WIE ANDERS KUNNEN ZE DEZE HEBBEN GEKREGEN DAN VAN DE AUTORITEITEN IN MALEISIE? * DEZE AUTORITEITEN WERKEN SAMEN MET DE MOORDENAARS WANT DE HOOFDVERDACHTEN KWAMEN REEDS DIRECT OP VRIJE VOETEN EN ZIJN NIET EENS VERDACHT * VOLG DE IVANA-FILES OP DEZE SITE

Dit zijn de feiten. De Telegraaf probeerde de moord op Ivana Smit vanaf het eerste moment weg te zetten als ‘een ongeluk’. Dat bleek compleet onhoudbaar. Totale paniek op de Basisweg. Er werd vervolgens propaganda gemaakt voor witwas-patholoog Frank van de Goot waarvan vaststaat dat die volledig in dienst opereert van de macht en de zaak in andere zaken (met name Anass en Dascha) heeft bedrogen. In de zaak-Dascha gaf hij dat nota bene zelf uiteindelijk toe! Vervolgens komt vast te staan -omdat de familie de zaak in eigen hand neemt en een prive-detective inhuurt- dat Ivana is vermoord. En dan komt De Telegraaf drie dagen daarna opeens op de proppen met camerabeelden (die overigens verder niets zeggen). Hoe kan de krant die beelden anders hebben verkregen dan via de autoriteiten in Maleisie die volledig samenwerken met de moordenaars? Hiermee is toch wel aangetoond dat De Telegraaf opereert als het media-kanaal van de moordenaars van Ivana -precies zoals wij reeds vermoedden vanaf het eerste moment. Waarom zou de krant anders reeds direct proberen de zaak af te doen als een ongeluk? Welke belang heeft de krant daarbij? En waarom komen deze beelden juist nu naar boven en juist in De Telegraaf? Wij voorspellen dat er de komende dagen/weken meer misdadige spins en leugens over deze zaak zullen worden gepubliceerd in De Telegraaf die tot doel hebben de echte moordenaars te beschermen en af te dekken. En o ja: heeft Camiel Eurlings nou een alibi?

7 Replies to “WERKT DE TELEGRAAF SAMEN MET DE MOORDENAARS VAN IVANA SMIT? HOE KOMEN ZE AAN DE CAMERABEELDEN DAAGS NA DE VASTSTELLING VAN MOORD?”

 1. “”De Telegraaf probeerde de moord op Ivana Smit vanaf het eerste moment weg te zetten als ‘een ongeluk’”””

  Dat heet een slag om de arm houden, en dus niet zeker weten of er van moord sprake is, todat er wat meer gegevens bekend zijn dat er iets anders aan de hand is. Overigens lijkt me niet dat een prive dective zo 123 justitie kan overrulen of het moeten wel hele bijzondere beelden zijn. Lijkt me in eerste instantie dat het een aanvulling is op de al bekende gegevens en dit eventueel tot herziening van het onderzoek kan leiden.

  En wat zien we hier in de video van het hotel, een meisje die goed van het padje af is of heel erg moe??? Waarbij het stel eventueel haar hebben opgevangen of anders??

  Overigens ben ik nog ervaringsdeskundige ook qua drugsgebruik en eveens zulke momenten heb gekend van overdadig gebruik in combi s met andere middelen zoals alchol en tevens werd opgevangen door mensen, en ik vervolgens in de slaapkamer werd gelelegd, en terwijl ik voor coma lag schijnbaar ook nog bepaalde movements heb gemaakt terwijl ik daar geen daadwerklijke kennis van had op dat moment. En dus vervolgens ik weer uit een bijkamertje uit een kledingkast werd gevist en vervolgens door de zorgzame mensen weer terug in bed werd gelegd.

  Dus lijkt me dit een hele lastige zaak, en de bepaling moord nog heel ver weg is aangezien er van alles gebeurd kan zijn zonder dat het stel van de hotelkamer hiervoor verantwoordelijk gesteld kan worden, op een ding na dat ze het hebben nagelaten om medische hulp in te schakelen??

  Wat waarschijnlijk te maken heeft dat ze wel eens vaker dit soort verschijnselen hebben meegemaakt van partypeople met een (buisje ghb) teveel op, en dit volgens hun ervaring na een uurtje wel weer zal bij trekken, sja en soms is dit niet het geval en wordt het lastig uitleggen aan de autoriteiten als dit het geval is bij afterparty s/chillen in huiselijke kring.

  Overigens wordt er gesproken van een bepaalde plek op haar lichaam die enkele uren voor de val van het balkon zou zijn opgelopen …… heeft ze eventueel in de uitgangaans gelegenheid een stuiter gemaakt??

  aka nog tig mogelijkheden voor dat je uitspraak van moord kan waarmaken ….. meneertje Kat

 2. “”VOLG DE IVANA-FILES OP DEZE SITE”””” Lijkt mij niet logisch om jouw website te volgen inzake dit meiske, en de mensen beter de Telegraaf aan kunnen houden voor info voorziening aangezien je zoiets simpels als dit zelfs weet te vernaggelen.

 3. “”WERKT DE TELEGRAAF SAMEN MET DE MOORDENAARS VAN IVANA SMIT? HOE KOMEN ZE AAN DE CAMERABEELDEN DAAGS NA DE VASTSTELLING VAN MOORD?”””

  Ben jij een beetje heel erg simpel Micha Kat !!!!
  Aangezien het gewoon staat vermeld in de Telegraaf link, dat ze dus de beelden hebben bemachtigd via de prive dective.

  Misschien moet je spookverhaaltjes maar weer effe opnieuw opstellen ……….

 4. Ja Micha, hoe komt De Telegraaf aan die beelden? Dat is volgens een concept dat jij niet begrijpt en zij wel. Het heet: ‘Journalistiek’, en dat houdt in dat je moet begrijpen waar je informatie vandaan moet halen. Er zijn mensen die denken dat je alles te weten komt door maar vanachter je laptopje een beetje te googlen en alles te slikken voor zoete koek (met een bijzondere voorkeur voor het gedeelte wat alleen maar onzin betreft), en de rest er maar een beetje bij te verzinnen.

  Aan de andere kant zijn er ook mensen die bedenken dat zo’n meid daar in Singapore niet de hele dag op een hotelkamertje blijft zitten, en die zoeken uit waar ze dan geweest kan zijn, en als dat dan een nachtclub of iets dergelijks blijkt te zijn geweest vragen ze een privé-detective om eens te kijken of daar dan niet ergens camera’s hangen en of die beelden bij de eigenaren op te vragen zijn. Slim hè? Maar jij doet het nog makkelijker; jij verzint gewoon zoals altijd je eigen verhaal, waar weliswaar zoals altijd geen hol van klopt, maar je hoeft er tenminste je hostel niet voor uit. En zolang nitwits als plop en dram het maar blijven geloven is het al mooi, toch?

  Hoe ik dat trouwens weet van die beelden? Dat staat gewoon in het artikeltje waar je zelf naar linkt. Maar begrijpend lezen is niet bepaald jouw forte, zoals we al wisten…

Geef een antwoord