WESTEN ZAL IN OORLOG TEGEN RUSLAND COMPLEET WORDEN WEGGEVAAGD, ONZE ‘MARINIERS’ HOUDEN HET NU AL VOOR GEZIEN!

DECENNIA VAN CRIMINEEL WANBELEID HEBBEN DE LEGERS VAN DE ‘VRIJE WERELD’ COMPLEET UITGEHOLD EN LEEGGEZOGEN * DE BUDGETTEN VAN DEFENSIE ZIJN GEPLUNDERD DOOR DE PEDOFIELEN EN AANGEWEND TEN EIGEN BATE * BIJ HET PENTAGON ZIJN ZOVEEL MILJARDEN ‘ZOEK’ DAT NIEMAND HET DURFT UIT TE ZOEKEN * HOEREN ALS MINISTER ZOALS HENNIS HEBBEN HET NEDERLANDSE LEGER TOT EEN AANFLUITING GEMAAKT * NU GEVEN ONZE ‘MARINIERS’ MASSAAL DE PIJP AAN MAARTEN OMDAT ZE HET ‘NIET LEUK MEER VINDEN’

[wp_ad_camp_1]

Die toestanden in Mali met die dode soldaten als gevolg van ‘ondeugdelijke granaten’ -18 jaar na de ‘vuurwerkramp’ in Enschede- was de zoveelste red flag. Nu lezen we dat onze mariniers ‘het korps massaal de rug toe keren’. De conclusie is dat de pedofielen onder leiding van Rutte en Demmink ook ons leger hebben gesloopt. Net als in de VS waar het ‘opnieuw opbouwen van het leger’ de voornaamste verkiezingsbelofte was van Donald Trump heeft het PP-elite voor honderden miljoenen geplunderd uit de defensie-budgetten, waarschijnlijk om kleine kinderen te kunnen kopen om die vervolgens te verkrachten en aan stukken te snijden. Volslagen incompetentie hoeren die zijn ‘ontdekt’ als serveersters in een Pinokkio-bar werden gebombardeerd tot ‘minister van Defensie’ net als een pedo-chauffeur als Henry Keizer op de troon werd gehesen bij de VVD. Kijk naar de foto bij dit artikel van de tot voor kort Nederlandse en Duitse ministers, naar de foto van onze huidige MinDef Ank Bijleved van defensie en naar die van de Russische:

Een standaard gevalletje van no further questions zullen we maar zeggen. Moeten we nog zeggen dat de verantwoordelijke figuur voor dit nog nooit vertoonde wanbeleid M. Rutte heet? De landen van de ‘vrije wereld’ hebben geen schijn van kans tegen Rusland om het simpele feit dat zij nauwelijks meer de beschikking hebben over functionerende legers. Denk ook aan de JSF. Waar is die? Alle miljarden besteed aan het verkrachten van kleine kinderen. Het enige wat de westerse legers nog kunnen is het van grote hoogte afwerpen van bommen en het schieten van raketten en zelfs het Pentagon geeft nu toe dat de Russen in alle opzichten superieur zijn. Met name qua fighting spirit en fitheid zijn de Russen ‘ons’ de baas 1000 times over zoals onze dappere ‘mariniers’ thans laten zien! Maar hey.. who cares? De wereld vernietigen, dat kunnen we nog wel met wat kernbommetjes! Het zou zomaar kunnen dat de NWO niet aanstuurt op een serieuze confrontatie met Rusland, maar slechts uit is op een reden te complete wereld te verwoesten. Zoals we eerder berichtten hebben zij hun onderaardse paradijzen reeds in gereedheid gebracht.

6 Replies to “WESTEN ZAL IN OORLOG TEGEN RUSLAND COMPLEET WORDEN WEGGEVAAGD, ONZE ‘MARINIERS’ HOUDEN HET NU AL VOOR GEZIEN!”

 1. Overigens worden angst artikelen vaak gebruikt om het budget op te krikken, zoals je dat vaak ook zelf toepast met je afgekloven kindertjes en meer van dat soort grappen om zodoende weer geld los te peuteren bij je goedgelovigen.

 2. sinds wanneer heeft Kat verstand van militaire zaken, misschien moet je eens verdiepen in de slagkracht van de europese legers tesamen, voor dat je maar effe een enkel artikel erbij pakt en daar op los in het lucht ledige.

  les 1 == atoombommen en dat soort werk zijn meer te bezien als status dan dat het daadwerkelijk wordt ingezet.

  Bekijk vervolgens het budget van Rusland en dat van de Nato

  duitsland 45 miljard
  engeland 58 miljard
  frankrijk 63 miljard
  italie 35 miljard

  rusland 53 miljard ………..

 3. Erg beducht ook voor hun eigen hachje, die elite-troepen/ijzervreters van psychopathocratie Prins Bernhard BV.

  Een invalide kunstenaar uit zijn woning zetten kunnen ze misschien wel, maar vechten tegen een binnenrollend Russische leger…..:

  ——————–
  De mariniers vrezen dat hun partners in Vlissingen geen werk kunnen vinden en dat ze een koophuis er nooit meer kunnen verkopen.

 4. Wat kun je verwachten van een ambteloze, (hoog)verraderlijke, listig verzwegen SS/SA Mann etc. etc., die zich zonder blikken of blozen medeplichtig maakt aan de WALGELIJK GESTOORDE ONMILITAIRE ***Godslasterlijke gruwelmoord*** op 1,2 miljoen civilisten in ***zijn bakermat*** Dresden, om zijn EIGEN schonkige SS kont voor het wettige vuurpeloton weg te slepen.

  En van een leger dat daar achteraan loopt te jengelen als een schoothondje.

 5. Psychopaten van “prins” Bernhard kaliber slopen de boel driedimensionaal van alle kanten voor hun eigen ‘pure evil’ genoegens.
  Ondertussen blijven ze liefde voor het ‘openbaar belang’ en het (Nederlandse) volk veinzen.

  Morele debielen zijn natuurlijk totaal incompetent terwijl rabiaat en energiek en “over lijken” posities van macht en controle najagen.

  Het eindigt steevast in rokende puinhopen, omdat de volkomen vreesloze, ongeïnteresseerde en nonchalante oplichters, met hun smeerlappetijen willen wegkomen, om…….als een phoenix uit de as te herrijzen.

  Deze affaire (Ovaa) is ook kenmerkend:

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Fred_Spijkers

Geef een antwoord