WIE IS DE ‘BARON BENTINCK’ DIE SAMEN MET FREDDY HEINEKEN IN HET ‘ZWARTE BOEKJE’ STAAT VAN JEFFREY EPSTEIN?

LAATSTE NIEUWS: EEN TIPGEVER WIJST ONS EROP DAT HET HIER GAAT OM DE ENGELSE BARON STEVEN BENTINCK, EEN BEKENDE EN BERUCHTE JET SET-FIGUUR

HET ADELIJKE GESLACHT BENTINCK (VAN SCHOONHETEN) HEEFT EEN ENGELSE EN EEN NEDERLANDSE TAK, MAAR HET WOORD ‘BARON’ WIJST OP EEN NEDERLANDER * ER KOMEN VIER MENSEN IN BEELD: WILLEM OSWALD BARON BENTINCK (1940), EEN OUD-AMBASSADEUR; HENDRIK VOLKIER BARON BENTINCK (1940; TWEELINGBROER VAN DE EERSTE); UDO WILLEM BARON BENTINCK (1940), EEN (OUD?)RECHTER EN CAREL JOHANNES STEVEN BARON BENTINCK (1957) * NOBELPRIJSWINNAAR GERARD ‘T HOOFT STAAT NIET IN HET ZWARTE BOEKJE, WAARSCHIJNLIJK OMDAT HIJ ‘SPECIAAL VERVOER’ HAD NAAR PEDO-ISLAND IN HET KADER VAN DE CONFERENTIE OP HET NABIJGELEGEN EILAND ST. THOMAS

3 Replies to “WIE IS DE ‘BARON BENTINCK’ DIE SAMEN MET FREDDY HEINEKEN IN HET ‘ZWARTE BOEKJE’ STAAT VAN JEFFREY EPSTEIN?”

 1. Misschien heb ik iets gemist (u schrijft ook zóveel), maar hoe komt dat zwarte boekje ineens zo openlijk? Je zou toch denken dat de politie dat in het kader van het onderzoek allemaal geheim houd.

  En kom nu niet met het argument dat ik iets niet wil zien, dat ken ik al en is onzin. Ik stel net als u kritische vragen.

 2. Je blijft maar consequent poppetjes bedenken die ook in je verhaaltje zouden kunnen passen dat dagelijks wordt aangepast in jouw verwrongen geest, maar het feit blijft dat jij dit recent bekend geworden feit rondom Epstein 14 jaar lang verzwegen hebt. Kom JIJZELF in het zwarte boekje voor Micha?

  Nu dit nieuws gewoon breeduit in de kranten heeft gestaan heb je er opeens het hoogste woord over, maar tot 2 weken terug was je hier volkomen stil over. Snap je dan niet dat dit bij mensen vraagtekens opwerpt? Is er een speciale reden dat je het hier nooit over hebt gehad?

 3. De adelijke titel “baron” wijst meestal ook op Van Nassau/Oranje idolatrie.
  Normaliter zou die titel terug moeten gaan op een baanderheer, zoals Van Nassau, heer van de Heerlijkeid Breda (rond 1400 bemachtigd door te Dillenburg uitgeplozen “huwelijk” van Engelbrecht van Nassau met erfdochter hiervan: Johanna van Polanen), een conglomeraat van leengoederen was, als grote (schaamteloos illegaal, maar eertijds door gebrekkige administratie en onderzoeksmogelijkheden niet ontdekt) *leenman* van de soevereine Hertog van Brabant.
  De gekte, bij het toekennen van adelijke titels en predikaten, barstte na “het vertrek van Napoleon” uit, toen de soevereine Oranjevorst zijn vrindjes ervan ging voorzien onder allerlei (de bevolking zand in de ogen strooiende) dekmantels van zogenaamde zorgvuldigheid.

  Bentinck is geloof ik wel adelijker dan de Van Nassaus (die bij navraag aangaande hun belening rond a.D. 1150 ONCONTROLEERBAAR zijn gaan beweren als bastaards van de keizerlijke lijn van Karel de Grote te stammen) en betreft vermoedelijk echt een in het huidige Duitsland rijksonmiddellijk beleende bastaardtak van het keizerlijk geslacht.
  Soeverein zijn ze nooit geweest en baanderheer van een soeverein lijkt twijfelachtig en vermoedelijk rond 1800 niet aantoonbaar/bewijsbaar.

Geef een antwoord