13 Replies to “WIE IS PAUL JANSEN VAN DE TELEGRAAF, NA MARCEL GELAUFF DE MACHTIGSTE MAN VAN MSM-NL?”

 1. Luister goed wat Micha zegt: het feit dat hij in de gang van Nieuwspoort tegen de muur piste hangt samen met Joris Demmink. Ofwel: Joris heeft zoveel macht dat hij zelfs de blaas van Micha Kat kan manipuleren!

  1. Wat ik probeerde aan te geven is dat de demonische houding van Lunshof toen ik hem aansprak aan de bar van Nieuwspoort te verklaren is uit zijn onaantastbare positie in Den Haag als intimus van Demmink en als ‘lid’ van het pedofielen-netwerk. Door deze houding en zijn krankzinnige arrogantie -hij beet me toe ‘nee u werkt niet voor ons want ik ken u niet’- werd ik zenuwachtig, rende weg naar de wc die ik niet kon vinden en plaste van de stress tegen een muur.

   1. Nou heb je al die jaren de tijd gehad om er over na te denken, en dan kom je met DIT zwakzinnige verhaal als toedracht van wat er destijds gebeurd is? De heldhaftige Micha die zowat in zijn broek plast als een willekeurig iemand hem niet kent?
    En de toiletten zijn bij Nieuwspoort zo goed verstopt dat ze bij hoge nood niet meer gevonden kunnen worden? En was je nog nooit eerder bij Nieuwspoort naar het toilet geweest?

    Maar ik snap het verder ook weer wel; voor je het weet stap je in je zoektocht naar een toilet een verkeerde deur binnen en sta je opeens midden in een kinderoffer ritueel en is Beatrix net bezig om met een hakbijl een peuter uit te benen. Ja ik weet het ook allemaal niet meer hoor, maar het zou zomaar kunnen. Ik doe er alleen maar verslag van…

 2. Nog even short Chris Klomp: ik heb niet onder ede verklaard dat ik Ruding in het appartement van Ger van Roon heb ontmoet. Ik heb hem wel ontmoet, ook een tweede keer, maar dat was op een homo-ontmoetingsplaats in Amsterdam. Hij zat toen achterin een auto met chauffeur. Hij bood mij geld voor een ‘blowjob’. Dat heb ik niet gedaan, maar een andere jongen waarmee ik op pad was wel.

  In welke woning van Ger van Roon ik ben geweest weet ik ook niet. Daar hield ik mij als dertien-jarige niet mee bezig. Het was een bovenwoning zonder lift met een trappenhuis.

  1. Van Woudenberg is werkelijk een meester in pathologisch liegen.

   De kans dat Koos als pakweg 13-jarige uit het hoge noorden in de jaren zeventig de toenmalige Amro directeur Ruding op de achterbank van een auto heeft ontmoet acht ik vrijwel nihil, temeer omdat Ruding in die jaren al snel naar het IMF in Washington vertrok.

   En ineens ‘weet’ Koos ook weer iets over Henk Mous. Niet toevallig nadat die – volgens Van Woudenberg zelf – zijn recente vonnis wegens smaad op zijn geweten zou hebben.

   Dat patroon is altijd heel herkenbaar bij Van Woudenberg: zodra hij wordt dwarsgezeten, wordt een emmer nauwelijks te verifiëren smaad geleegd. Ook nu weer: in dat NRC artikeltje staat natuurlijk niks dat de beschuldiging onderbouwt, maar Koos heeft even niks anders buiten ‘een voormalig straathoekmedewerker van de stichting Streetcornerwork’ en een ‘Mous’ (zonder initialen of voornaam) in relatie tot Maasdam.

   1. OvJ Henk Mous en rechter Bert Dölle. Het Koningskoppel van de Vaatstra-zaak.
    Het is bijna een eer om – zonder dat er bewijs was, dat creëerde Dölle op de zitting – veroordeeld te worden door deze twee corrupte sujetten. Het lag er niet eens dik bovenop!

    Een van de aangevers was Job te Boekhorst, de eigenaar van escortbureau He & She, volgens eigen zeggen gevestigd in Emmen. Job gaat nu door het leven als Riekie Gladys te Boekhorst, woonachtig in Groningen.

    En Te Boekhorst is een onbezoedelde naam. Hij heeft niets te maken met de diefstal van foto’s met daarop pedofielen in de SM-kelder van hofadvo Salomonson die in barretje Hilton te koop werden aangeboden aan de Privé. Hij heeft ook niets te maken met het ‘leveren van minderjarige jongens aan klanten’. Daar is ook helemaal geen vraag naar, Job zegt het hier toch zelf?: http://werkwijzer.blog.nl/freelancen-zzp/2008/06/03/hoer-is-toevallig-ook-gewoon-ene-baan

    Een andere aangever was Aart Wiersma, woonachtig aan de Hofsingel 27 in Arnhem, een broer van mijn moeder. Zijn zoon Aart, sprong in 1990 in Arnhem voor de trein.
    Maar vader Aart had niets te maken met het seksueel misbruik en de zware fysieke mishandelingen van zijn zoon Aart. Dat heeft iemand anders gedaan.

    Kortom, het is onzin dat het OM de advocaat is van pedofielen die civiel geen enkele kans van slagen zouden hebben. Het door de overheid gedoogde pedofielennetwerk bestaat niet, het heeft ook nooit bestaan. En het Rolodex-onderzoek is voortijdig gestopt omdat alle subjecten keurig hetero of degelijk homo bleken te zijn.

    En Henk Mous werd niet door een collega van het bureau Geuzenveld bij de (veelal) verslaafde minderjarige hoerenjongens in de Bijlmer geïntroduceerd. De Mous op de Rolodex is een andere Mous. Het is in onze rechtstaat sowieso ondenkbaar en onmogelijk dat pedofielen opklimmen tot OvJ of secretaris-generaal. Amen.

    1. Van Woudenberg is nooit te beroerd om een kopie van een van zijn aangiftes ergens te publiceren, maar dit vonnis krijgen we natuurlijk weer niet te zien. Komt Koos even niet uit. Het lijkt me alleen nogal dom om de aangevers hier nogmaals te besmeuren.

     En de Rolodex-Mous hoeft helemaal Henk Mous niet te zijn. Dat weet Koos drommelsgoed. Is Mous zijn loopbaan bij het OM trouwens niet in Leeuwarden begonnen? Hoe komen we dan plotsklaps weer in Geuzenveld terecht?

     1. Ik publiceer nooit een kopie van mijn aangiftes.

      De aangevers zijn tuig: dieven, fraudeurs, geweldplegers en pedofielen. Door het OM (lees: Henk Mous en Pieter van Rest) gebruikt als muilezel.

      Henk ‘Mickey’ Mous begon als jonge agent op de Wallen. Ik citeer:

      ‘Als de ex-politieman één ding heeft geleerd van al die zaken, dan is het dat je mensen nooit alleen op hun beroep of uiterlijk moet beoordelen. „Voor mij bestaat ‘de boer’, ‘de hoer’ of ‘de advocaat’ niet. Dat zijn stereotyperingen waar ik niet mee uit de voeten kan. Ze kloppen niet. Toen ik als jonge politieagent op de Wallen werkte, zag ik een zwerver. „Hé”, riep ik, „wil je mijn brood hebben?” „Wat zit er op’, wilde hij weten. „Wat zit er óp?”, zei ik. „Ik ben vegetariër”, antwoordde hij. Dat zette mij aan het denken: waarom zou een zwerver níét vegetarisch kunnen zijn?” Hij zegt het in dit interview:

      https://www.nrc.nl/nieuws/2013/02/05/iedereen-kan-afglijden-1200681-a884579

     2. Dus de kaboutertjes zullen je aangifte tegen Wicher Wedzinga wel bij Stelling.nl hebben bezorgd. Zelden zo’n grote hoeveelheid onsamenhangende onzin gelezen, trouwens.

     3. Ik heb voor iemand anders aangifte tegen Wicher Wedzinga gedaan, ik was daartoe gemachtigd. Ik denk dat Wedzinga door zijn vrienden Mous en Van Rest beschermd wordt.

      Dan staat nu vast dat Henk Mous zijn loopbaan in Amsterdam is begonnen.
      Denk jij dat hij Rafael Beth en Ricus Dullaert van stichting De Zonnebloem heeft gekend? Ricus was dit jaar nog te zien in ‘Binnenste Buiten’ en Trouw schreef in 2014 een stukje over hem: https://www.trouw.nl/home/-door-mijn-antiekhandel-kom-ik-in-contact-met-de-allerrijksten-en-in-johannesburg-bezoek-ik-al-twaalf-jaar-de-allerarmsten-~aa662c50/

      Misschien is het een idee dat Ricus zijn activiteiten in Zuid-Afrika bundelt met Sjaak de Anaconda?

      Overigens. Er gaat een hardnekkig gerucht dat een voormalig raadsheer met een piemel van 8 cm zijn kinderen niet meer mag zien, omdat hij aan zijn zoontje heeft gezeten.

     4. Weer een krantenartikeltje gegoogeld dat iets vaags moet suggereren en weer een gerucht opgedist dat ongetwijfeld aan de rijke fantasie van Koos is ontsproten, net als zijn doorgeprikte verhalen over Demmink en Ruding. Ga eens wat nuttigs doen, sukkel.

 3. Het van ‘hogerhand’ gestopte Rolodex-onderzoek is veel mensen wel bekend.

  Het was me al eens opgevallen dat op blz 15 van de Rolodex-pdf https://t.co/a2GhBNS0n0 de naam Mous prijkt. Het blijkt te gaan om Henk Mous, de ‘Vaatstra-OvJ’ uit Balk in Friesland.

  Henk Mous begon zijn loopbaan als agent in Amsterdam. Mous viel op omdat hij seksuele diensten aannam van jongensprostituees, zegt een voormalig straathoekmedewerker van de stichting Streetcornerwork. Dat zorgde voor onrust onder die jongens. Volgens de Rolodex-pdf stond Mous in contact met Karel Maasdam. https://t.co/YGBOCRLRJ5

  Het tegenovergestelde van ‘afglijden’ is ‘opklimmen’. Dat is Mous aardig gelukt.

  Rafaël Beth, (de onvindbare) veldwerker uit het dossier De Roestige Spijker, werkte niet bij de GGD in Amsterdam, maar bij stichting De Regenboog aan de Oudezijds Achterburgwal 92.

  Hij werd ontslagen omdat hij jonge jongens mee naar huis nam.

 4. ‘Mijn Wikipedia is 10 x zo lang’. Dat klopt, het duurt even voor je strafblad beschreven is…wel hilarisch weer, het 123 ste stuk over de Telegraaf. Nog steeds boos dat ze je er uit flikkerden nog voor je een letter kon schrijven?

Geef een antwoord