WIE ZIJN DE WARE SLACHTOFFERS IN DE ZAAK-BODEGRAVEN? DE ELITE OF JOOST EN DE VERMOORDE KINDEREN EN GETUIGEN?

3 Replies to “WIE ZIJN DE WARE SLACHTOFFERS IN DE ZAAK-BODEGRAVEN? DE ELITE OF JOOST EN DE VERMOORDE KINDEREN EN GETUIGEN?”

 1. Die advocaat van eiser, Cees van der Sanden en PB BV “rechter” Hoekstra-Van Viet, lijken elkaar op zgn. “psychopatische frequentie”, onhoorbaar voor de goegemeente, prima te verstaan.
  De uitspraak zal dus zijn, dat alles (of de essentie) van de PB BV “Burgemeester”, zal worden toegewezen, desnoods tegen de zwaartekracht, middelpuntvliedende kracht, de wet van ohm en die van de communicerende vaten etc. GEZAMENLIJK in.
  Gillende ‘guinea pigs’ en voormalig Coffeeshop houdende warbollen die bijv. “meneer de rechter” tegen mevrouw Hoekstra zeggen, moeten (met misbruik van staatsmacht, daarbij absolute legitimiteit en bevoegdheid suggererend) “een nekschot krijgen”……” staatsgevaarlijk voor Prins Bernhard !!!
  “Beware the calm soothing voice, the voice of reason”.

 2. Psychopaten horen dus de argumentatie van de ‘guinea pig’ totaal niet, of ze nu doen alsof van wel of niet, maar wel indringend zijn/haar evt. stemverheffing…..waar ze totaal niet van gediend zijn.
  Is dit de werkelijke reden van de uitval van Hoekstra, dan is het vrijwel zeker/in deze constellatie volstrekt aannemelijk, dat zij in het netwerk van intelligente ‘adapted compensated psychopaths’ actief is, waarbinnen het aan bijv. psychopaat Van Dissel wordt toegestaan om zijn comorbide “pedofilie” op (nu finaal) te negeren ‘guinea pigs’ bot te vieren.
  De giftige/rabiate reactie van Roland Freisler (‘mask of sanity’ in Nazi-Duitsland niet langer nodig en mogelijk in PB BV op niet al te lange termijn ook niet meer) op bescheiden, zacht uitgesproken tegenspraak, is al grandioos, laat staan als die met *stemverheffing* door de zogenaamde ‘schäbiger Lump’, in feite bijv. een ECHTE, moreel hoogstaande, lagere edelman/gentleman/overheidspersoon, zou zijn uitgesproken……..
  Enfin:
  ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’…..Je kunt in dat opzicht net zo goed tegen een lantaarnpaal gaan staat praten.
  ‘Psychopaths do not go down easy/without *violent three-dimensional resistance*…..ad absurdum’.
  Je moet dus NOOIT (een psychopaat raakt niet onder de indruk van God/waarheid/realiteit/natuurwetten e.d.) met open vizier (zij weten alles van jou, jij niets van hen en zeker niet welk MONSTER onder de oppervlakte schuilt) tegen psychopaten ten strijde trekken.
  Al helemaal niet als de concrete jurisdicie ter plaatse onder controle van de ‘alien mindset’ is gebracht door (gruwelijke, lugubere psychopatische) USURPATIE (op usurpatie).

 3. KENMERKEND voor gevaarlijke kern-gestoorden met narcisme/ASPD/psychopathie is o.a., dat zij bijzonder slecht tegen stemverheffing door de ‘guinea pig’ (ieder slachtoffer/normaal mens) kunnen.
  Daar houden ze helemaal niet van en ze *begrijpen* (emotioneel blind, emotie slechts ingestudeerd geacteerd indien het publiek dit lijkt te verwachten) ook totaal niet/niet wezenlijk, waarom een NORMAAL persoon in bepaalde gevallen opgewonden zou (kunnen) raken en zijn stem (op niet onaardige wijze en totaal begrijpelijk en terecht) dan zou verheffen.

  Het kan best zijn, dat deze “Hoekstra mogelijke ‘überlegen’ psychopaat” (of is zij GERICHT getest ???), *precies daarom* de microfoon wil dichtdraaien, bij Micha zijn in dat opzicht grappige en volkomen begrijpelijke stemverheffing.
  “Als u gaat *gillen*, dan dan snoer ik u de mond”…..is de gestoord aandoende (en mogelijk zijnde) koudbloedige reactie.

  Ook typisch voor psychopaten is, dat zij het probleem niet (werkelijk) inzien van bijv. het optreden als rechter in hoger beroep, in een zaak waar ze eerder als lagere rechter uitspraak hebben gedaan.
  Integendeel: Dat vinden ze leuk en ze hopen er juist (schijt aan de sowieso absurde democratie, die volgens de psychopaat slechts als ‘mask of sanity’ kan dienen) mee weg te komen.
  Bovendien: Wat maakt het uit……ALIEN MINDSET = ALIEN MINDSET en het is dus sowieso steeds dezelfde GESTOORDE, wat voor naam het beest ook heeft.
  Dus denkt de psychopaat: ‘What is the problem’. Hij/zij ZIET HET NIET.

Geef een antwoord