WOW! THERE WE GO! GEENSTIJL KIEST KANT VAN DEZE SITE TEGEN DE VOLKSKRANT ALS SPREEKBUIS VAN DE OORLOGSHITSENDE PEDO’S!

IN YOUR FACE: NATHALIE ‘MATA HARI’ RIGHTON, DE INFILTRANTE ACHTER HITJOB HALBE, NU OOK EXPOSED OP GEENSTIJL: ‘ZE PUBLICEERDE KOPIE DIE ZE KREEG AANGELEVERD DOOR DEFENSIE!’ * GEENSTIJL WEES NU EENS SPORTIEF EN GEEF ME CREDIT VOOR HET EXPOSEN VAN DE VOLKSKRANT-DEEP STATE!

“We” gaan met ‘maximaal twintig tot dertig commando’s en mariniers’ naar Afghanistan om daar special forces op te leiden. We lezen een scoop daarover in de Volkskrant die zo uitgebreid en missie-gedetailleerd is, dat we denken dat Defensie de kopij zelf aangeleverd heeft. Deze ‘scoop’ is van de hand van… inderdaad, Nathalie ‘Mata Hari’ Righton die in opdracht van de deep state (Demmink/Rutte) afrekende met Halbe omdat die een sta-in-de-weg vormde voor de vernietiging van de wereld in opdracht van de pedofielen. Ja mensen, we zeggen het maar gewoon direct in your face in rond Nederlands want we zijn namelijk journalisten. Geenstijl noemde Micha eerder de ‘complotdenker des vaderlands’. Misschien kan nu nu een ietjepietsje worden aangepast.

2 Replies to “WOW! THERE WE GO! GEENSTIJL KIEST KANT VAN DEZE SITE TEGEN DE VOLKSKRANT ALS SPREEKBUIS VAN DE OORLOGSHITSENDE PEDO’S!”

Geef een antwoord