WTF IS GOING ON? WELK SPEL WORDT HIER GESPEELD? IS DIT DE DEMMINK-‘DIPLOMATIE’?

LAATSTE NIEUWS: HET HEEFT ER ALLE SCHIJN VAN DAT IJSLAND DOOR DE DEMMINK-MAFIA IN HET PEDOFIELEN-KAMP WORDT GEDUWD NA ASIELAANVRAAG VAN MICHA

DRIE DAGEN NADAT MICHA POLITIEK ASIEL HEEFT AANGEVRAAGD IS IJSLAND VOOR HET EERST IN ZIJN GESCHIEDENIS IN DE BAN VAN EEN PEDO-SCHANDAAL * LEES OOK HET VERHAAL OP ISLANDMONITOR

[wp_ad_camp_1]

De IJslandse regering is gevallen over een brief die de vader van premier Benediktsson schreef voor een veroordeelde kinderverkrachter. Een coalitiepartij spreekt van een vertrouwensbreuk omdat de minister-president het schrijven geheim had gehouden. De vader, Benedikt Sveinsson, had het in een brief opgenomen voor een vriend die in 2004 tot vijf jaar cel werd veroordeeld wegens kindermisbruik. De man had twaalf jaar lang zijn stiefdochter bijna dagelijks misbruikt. In de brief pleitte Sveinsson voor ‘eerherstel’ voor de pedoseksueel; daarmee zou de man weer in aanmerking komen voor beroepen waar een verklaring van goed gedrag voor nodig is. LEES VERDER BIJ MARCEL GELAUFF

3 Replies to “WTF IS GOING ON? WELK SPEL WORDT HIER GESPEELD? IS DIT DE DEMMINK-‘DIPLOMATIE’?”

 1. Een asielaanvraag is bij fundamenteel ongewijzigde omstandigheden dus (helaas) een slag in de lucht, net als naar de PB BV rechter stappen.

  Ten nadele (direct of in de voorspelbare toekomst) van het monolitische (de ‘alien mindset’ overheerst individuele trekken immers vrijwel totaal!) internationale psychopaten-netwerk en/of van het dito netwerk achter de schermen van de betreffende jurisdictie (de betreffende ‘deep state’), zal nooit iets gedaan worden.

  Ben je dáármee dus in conflict gekomen (min of meer toevallig, maar altijd door je eigen normale integriteit) dan is de enige resterende mogelijkheid: de zich tot het tegenovergestelde maskerende, in werkelijkheid ANTI-sociale “optelsom van WARE krankzinnigheid” eruit te vissen en ‘kalt zu stellen’ zoals het behoort.

  Anders dreigt dus het totaal onzinnige omgekeerde te gebeuren met hen die een kijkje achter de ‘mask of sanity’ hebben kunnen nemen en zich terecht volkomen rot geschrokken zijn.

 2. Zolang een moderne psychopatentest niet verplicht wordt ingevoerd, met name voor posities van macht en controle, komen morele debielen/psychopaten al dan niet met “pedofiele” comorbiditeit “automatisch” OVERAL hoog in de boom/op sleutelposities bovendrijven.

  Met name de intelligente weerzinwekkende ‘adapted compensated’ exemplaren spelen elkaar het balletje toe, indien het pure kwaad daarmee voorzienbaar kan worden uitgebreid en/of vergroot.

  Deze zich verraderlijk maskerende NAARGEESTIGE optelsom van WARE krankzinnigheid (waar de goegemeente volledig intrapt en dit vervolgens niet of haast niet, of pas in allerlaatste instantie, of als het kalf reeds verdronken is, wil toegeven) MOET GESTOPT WORDEN.

  PSYCHOPATENTEST EERST, PSYCHOPATENTEST NÚ….enz.

Geef een antwoord