ZAAK-DEMMINK GAAT NAAR HORRIFYING CLIMAX; UPDATE OOK OVER ROL ADELE VAN DER PLAS

NOOIT IN DE GESCHIEDENIS IS ER EEN ZAAK GEWEEST DIE ZOVEEL HYSTERIE, SPIN, INTIMIDATIE, LEUGENS, SLACHTOFFERS, CORRUPTE EN SCHADE HEEFT VEROORZAAKT ALS DE ZAAK-DEMMINK * LEES DE BRIEF VAN ADELE AAN DE VOLKSKRANT

ER ZIJN STEEDS MEER AANWIJZINGEN DAT RUTTE CS. EEN KLOPJACHT GAAN HOUDEN OP ALLE A CHARGE DEMMINK-ONDERZOEKERS

[wp_ad_camp_1]

3 Replies to “ZAAK-DEMMINK GAAT NAAR HORRIFYING CLIMAX; UPDATE OOK OVER ROL ADELE VAN DER PLAS”

  1. De hoeveelste climax zal dit wel niet zijn ondertussen?
    Daarnaast is er al een climax geweest: Het onderzoek is geweest en besloten is om niet te vervolgen. Daar worden nu de mensen die dat hebben besloten op aangevallen, maar waar is het inhoudelijke stuk?

  2. Dat briefje helpt wel.

    Het helpt Adèle van der Plas aan een ‘mask of sanity’.

    Terwijl ze natuurlijk gewoon de zaak van de duivelse massamoordenaar -die (gruwel)moord, verkrachting, plundering e.d. in van door erbschleichen buitgemaakte naam van “Oranje” straffeloos/vanouds ongestraft laat passeren om er ZELF wijzer van te worden- moet dienen, gebonden door haar eed op Oranje die (echter dan echt) een koning acteert.

    Abbink als een soort -gelijk naargeestig als Oranje gestemde abt van zijn eigen bizarre kloosterorde à la (psychopaat)- Iwan de Verschrikkelijke publiekelijk aan de kaak stellen, is dan natuurlijk TABOE (een rode lijn die dergelijke lakeien, die PB BV een schijn van legitimiteit moeten helpen verlenen, niet overschrijden).

Geef een antwoord