ZOON PETER R. DE VRIES RETWEET BABY EET-TWEET VAN CHRIS KLOMP IN DRAAD MET MICHA -TERWIJL ZIJN VADER IN COMPLETE PANIEK IS OVER DE DEVENTER MOORDZAAK

ROYCE DE VRIES STAAT OOK WEL BEKEND ALS DE ‘DOMSTE JURIST VAN NEDERLAND’ -ELKE SCHEET DIE HIJ LAAT WORDT BEDACHT EN BETAALD DOOR PAPPA * ZIJN PAPPA IS OOK ZIJN BAAS OP ZIJN ADVOCATENKANTOOR * PAPPA ZELF BLIJFT MET DEZELFDE PANIEK ALS WAARMEE HIJ ZEI DAT DEMMINK ONSCHULDIG IS (‘IK HEB HET MAANDEN ONDERZOCHT EN ALS IK HEEL EERLIJK BEN…’) VOLHOUDEN DAT ERNEST LOUWES DE DADER IS IN DE DMZ * CHRIS KLOMP ONDERHOUDT BLIJKBAAR WARME CONTACTEN MET DE DE VRIES-MAFIA

Dit is de tweet van Klomp die De Vries jr. retweette:

Deze tweet was weer het antwoord van Klomp op Micha’s vraag of hij ook baby’s eet. Eerder in de draad had Klomp gezegd dat hij Joris Demmink geestelijk veel gezonder vindt dat Micha Kat. ‘Ja, iemand met een blanco strafblad is geestelijk veel gezonder dan een herhaaldelijk veroordeelde en recidiverende leugenaar en lasteraar’ aldus de AD-journalist. Thijs Stapel is thans bezig met het opstellen van een verzoekschrift om Klomp onder ede te kunnen bevragen over zijn banden met Demmink en de MIVD/Defensie. Hoezeer Klomp is verweven met de macht, bleek recent ondermeer uit het feit dat hij op de hoogte is van een onderzoek door de politie Amsterdam (onder leiding van Demmink-soldaat Aalbersberg) naar ‘kinderporno’ op Micha’s computer:

Klomp hoeft in elk geval niet lang te zoeken naar een advocaat als Micha hem voor de rechter sleept voor de schadeclaim: Royce de Vries.

De De Vriezen, Klomp, de MSM, de PP-elite: ze zijn wanhopig want ze weten dat hun tijd voorbij is:

3 Replies to “ZOON PETER R. DE VRIES RETWEET BABY EET-TWEET VAN CHRIS KLOMP IN DRAAD MET MICHA -TERWIJL ZIJN VADER IN COMPLETE PANIEK IS OVER DE DEVENTER MOORDZAAK”

  1. Klomp moet down. Klomp is down. Stuur klachten over Klomp naar het AD! Klomp moet down. Klomp is down! Ik start een onderzoek naar Klomp, stuur mij geld! Ik dien een schadeclaim in! Klomp is down. Hoe vind je zelf dat het gaat, Micha? Bespeuren wij hier een lichte verliefdheid? Of is het schrijnende jaloezie dat Klomp wel een journalist is?

  2. Haha, komt Micha weer met z’n screenshotjes van tweets. FYI: je kunt die tweets gewoon embedden op je site, zodat iedereen erop kan klikken en meteen weet waar het over gaat. Het is echt niet moeilijk allemaal. Iedereen kan ’t, behalve Micha.
    Is er echt geen seniorencursus internet in Ierland waar je een keertje bij kan aanschuiven? Gewoon om eens wat basis-skills onder de knie te krijgen.

    1. Wat maakt dat jij denkt dat Micha iets bij te leren valt, nadat hij al de afgelopen 30 jaar totaal niets bijgeleerd heeft, en daar ook dagelijks blijk van geeft?

Geef een antwoord