BREAKING: DOET OM-SEKSMONSTER VAN NIMWEGEN ONDERZOEK NAAR ZIJN EIGEN SEKS-AFFAIRES -NADAT HIJ EEN ‘FUNCTIONERINGSGESPREK’ HIELD MET DE EX-MAN VAN ZIJN NEUKSLET?

BIJ HET OM VAN DE VAN PEDOFILIE VERDACHTE TOPMAN GERRIT VAN DER BURG (HOE ZIT ‘T TROUWENS MET HET PROCES TEGEN VINCENT LEENDERS?) IS WERKELIJK ALLES MOGELIJK.. OOK DAT VAN NIMWEGEN HET ‘GEHEEL ONAFHANKELIJKE’ ONDERZOEK LEIDT NAAR ZIJN EIGEN SEKS-AFFAIRES EN NEPOTISME! HIJ HIELD TENSLOTTE OOK ‘FUNCTIONERINGSGESPREKKEN’ MET DE EX-MAN VAN EEN VAN ZIJN NEUKSLETJES! * WANNEER MELDEN ZICH ALLE JONGE VROUWELIJKE OVJ’S DIE DOOR VAN NIMWEGEN ZIJN AANGEVALLEN, BETAST, AANGERAND EN VERKRACHT?

Na de relatie met Heleen Rutgers kreeg Van Nimwegen een verhouding collega Marianne Bloos. Daarnaar wordt onafhankelijk onderzoek verricht. Aldus De Telegraaf. Wij gaan er voor het gemak maar vanuit dat dit onderzoek wordt verricht door Van Nimwegen zelf. Why not? Iemand die ‘functioneringsgesprekken’ hield met de ex-en van zijn neuksletjes deinst immers nergens voor terug! In the meantime wachten we natuurlijk op alle jonge vrouwen met het OM die door Marc zijn ‘ge-Harvey-Weinsteint’. Of zijn die inmiddels allemaal afgekocht op kosten van de belastingbetaler? Hoe zou zo’n ‘functioneringsgesprek’ met de ex-man van zijn neukslet trouwens zijn gegaan? Wanneer komen de tapes boven water? Van Nimwegen: “U kunt ‘m al 12 jaar niet overeind krijgen, zelfs drie Viagra’s per dag boden geen soelaas! En nu denkt u in aanmerking te komen voor de functie van onze gewaardeerde collega Vincent Leenders die helaas door omstandigheden geheel buiten zijn schuld tijdelijk afscheid moet nemen als plaatsvervangend hoofdofficier van het Functioneel Parket? Weet u dan niet dat een plaatsvervangend hoofdofficier elke 6 uur een orgasme moet hebben en elk etmaal 2 minderjarigen moet verkrachten? Hoe denkt u dat klaar te gaan spelen?”

4 Replies to “BREAKING: DOET OM-SEKSMONSTER VAN NIMWEGEN ONDERZOEK NAAR ZIJN EIGEN SEKS-AFFAIRES -NADAT HIJ EEN ‘FUNCTIONERINGSGESPREK’ HIELD MET DE EX-MAN VAN ZIJN NEUKSLET?”

 1. MK focust wel overdreven op bijzaken (comorbiditeit) bij psychopathie.

  Psychopaten zijn wel grenzenloos pure evil, want moreel debiel (dus de Heiligheid van het huwelijk daar “doen” psychopaten zeker niet ECHT aan).
  Soms zijn ze pedofiel of necrofiel, maar soms ook geheel niet geïnteresseerd in welk sexueel verkeer dan ook.
  De theorie geeft reeds aan (naast soms een kenmerkend door het leven getrokken spoor) dat het bij de betrokken/genoemde personen (nu er niet gericht op psychopathie getest wordt om morele debielen van Prins Bernhard of Allen of John Foster Dulles kaliber van alle macht en controle VERRE TE HOUDEN) n.a.w. om onherkende psychopaten handelt:

  —————
  In any society in this world, psychopathic individuals and some of the other deviant types create a ponerogenically active network of common collusions, partially estranged from the community of normal people… Their sense of honor bids them to cheat and revile that ‘other’ human world and its values at every opportunity.” (Lobaczewski, 138)
  —————

Geef een antwoord