BREAKING: PEDO-VOLKSVERRADER EN LOCKDOWN-NSB’ER THIERRY BAUDET HUURT KNOKPLOEGEN IN OM ZIJN BEDROGEN KIEZERS TE INTIMIDEREN

HET IS MISSCHIEN TOCH NIET ZO’N GOED IDEE OM BAUDET MET CAMERA TE VRAGEN OVER DEMMINK, DE ARGOS-UITZENDING OVER DE BABY-KILLENDE KABINETSLEDEN OF DE PEDOFILIE IN DE TOP VAN JUSTITIE… JE WORDT NAMELIJK GEWOON IN ELKAAR GESLAGEN!

Man daagt Baudet voor de rechter om geweldpleging bij demonstratie
Een man daagt Thierry Baudet, Forum voor Democratie en twee beveiligers voor de rechter om de hardhandige beëindiging van zijn demonstratie, vorige maand in Den Bosch. Hij eist onder meer een schadevergoeding. Jasper van den Elshout werd op 6 juni een kwartier tot twintig minuten hardhandig vastgehouden, nadat hij protesteerde bij een flyeractie van de Forum-politicus. De kunstenaar stond demonstratief met een doos ‘oud papier’ in de buurt van Baudet, die partijkranten uitdeelde. Beveiligers van Baudet sleurden de demonstrant van het plein, trokken hem omver en drukten hem tegen de grond. De videokunstenaar hield onder meer een ‘verrotte schouder’ en pijnlijke knie over aan het incident. Eerder deed Van den Elshout al aangifte en liet de politie weten onderzoek te doen.

Eén reactie op “BREAKING: PEDO-VOLKSVERRADER EN LOCKDOWN-NSB’ER THIERRY BAUDET HUURT KNOKPLOEGEN IN OM ZIJN BEDROGEN KIEZERS TE INTIMIDEREN”

  1. Psychopaten/narcisten kunnen elke rol spelen/gedaante aannemen….ook die van oppositie, dominee, rabbi, ayatollah, bisschop of…..koning.

    Het zijn (proactief pure evil) mensenmoorders.

    TESTEN EN UITNEMEN!!!

Geef een antwoord