CHAOS IN DE DUTCH SWAMP: DEMMINK-LOBBY FURIEUS OP AMNESTY INTERNATIONAL

HELSINKI-BUDDY VAN DEMMINK EN ‘TERRORISME-PROFESSOR’ EDWIN BAKKER ‘ZEGT ZIJN LIDMAATSCHAP OP VAN AMNESTY’ WEGENS KRITIEK OP NEDERLAND * DE TELEGRAAF REAGEERT ALS DOOR EEN WESP GESTOKEN (‘NIETS MIS IN NEDERLAND‘) OP AMNESTY-RAPPORT EN WORDT DIRECT INGEZET DOOR DE DEMMINK-MAFIA DE ZAAK TE ‘REPAREREN’ * MICHA HEEFT DE AMNESTY-RAPPORTAGE DIRECT NAAR ZIJN IJSLANDSE ADVOCAAT GEZONDEN OM DIE IN TE BRENGEN BIJ ZIJN TWEEDE ASIEL-AANVRAAG

[wp_ad_camp_1]

Waarschijnlijk stond Amnesty International zo met de rug tegen de muur wegens collaboratie met de NWO (met name door deze site onthuld: de financiering door George Soros) dat het niet anders meer kon dan ‘even’ positie te kiezen tegen de macht, al was het alleen maar om de opdrogende stroom donateurs een nieuwe impuls te geven, althans een poging daartoe te doen. Verbijsterend is opnieuw de reactie van De Telegraaf die nota bene de Helsink-buddy van Demmink Edwin Bakker [files ROL] moet aanhalen -de baas van plottoloog en Micha-promotor Jelle van Buuren- in een poging de zaak te ‘repareren’. We hebben het altijd gezegd: de chaos wordt zo groot, dat ook de diverse players binnen de NWO elkaar in de haren gaan vliegen. More to come!

2 Replies to “CHAOS IN DE DUTCH SWAMP: DEMMINK-LOBBY FURIEUS OP AMNESTY INTERNATIONAL”

  1. In de ‘Amnesty International’ kern dan hè.

    Ongetwijfeld wordt meer aan de oppervlakte misbruik gemaakt van ‘gullible fools’ die er echt helemaal in geloven……net als in Prins Bernhard BV.

  2. Zou ‘Amnesty International’ een deel van de ‘mask of sanity’ zijn…..waarmee de ijskoude gruwelmoordenaars van Dresden (gericht tegen de ‘fabric of life itself’) en hun qua ‘mindset’ dito naargeestige opvolgers binnen hun psychopathische macht en controle project, de ‘gullible fools’ (a.k.a. de NORMALE mensheid) trachten te knevelen en te besodommieteren (om Maarten ’t Hart maar een aan te halen)????!!!!

Geef een antwoord