web analytics

NA DE BOEREN EN DE BOUWVAKKERS: MICHA ROEPT OP TOT EEN PEDO-MARS OP DEN HAAG…

… EN OM HET STINKENDE PEDOFIELEN-NEST VAN HET OM TE BEZETTEN TOTDAT HET HELE COLLEGE VAN PG’S IN TOGA JANKEND VAN DE STRESS MET HUN PEDO-PIEMELS UIT HUN BROEKEN NAAR BUITEN KOMT WAGGELEN * WAAROM KOMEN BOEREN EN BOUWVAKKERS WEL IN ACTIE WEGENS ‘STIKSTOF’ MAAR DE DUIZENDEN DOOR DE ELITE-PEDOFIELEN VERKRACHTE KIDS EN HUN FAMILIE NIET? * GERRIT VAN DER BURG, DE TOPMAN VAN HET OM, ZIT ZELF VUISTDIEP IN DE PEDO-NETWERKEN * AANLEIDING VOOR DE ‘MARS OP DE PEDOFIELEN’ IS NATUURLIJK DE WEIGERING VAN HET OM OM HUN PEDO-AMICE VINCENT LEENDERS TE VERVOLGEN -ONDANKS HET FEIT DAT HERMAN BOLHAAR (NU HOOFD KINDERHANDEL EN BABY-MARTELING) ‘ZEER GESCHOKT WAS’ DOOR DE ZAAK-LEENDERS

4 reacties op to NA DE BOEREN EN DE BOUWVAKKERS: MICHA ROEPT OP TOT EEN PEDO-MARS OP DEN HAAG…

 • Chris  zegt:

  Dompie. Het OM wil juist vervolgen. Lees je je eigen link niet eens?

  • m k  zegt:

   En da geleuft gij? Met Westenberg was het precies hetzelfde: toen ging het OM ook ‘in hoger beroep’ nadat hij door de rechtbank was vrijgesproken wegens meineed. Allemaal Jack de Vries-shadow play.

 • Barend  zegt:

  “WAAROM KOMEN BOEREN EN BOUWVAKKERS WEL IN ACTIE WEGENS ‘STIKSTOF’ MAAR DE DUIZENDEN DOOR DE ELITE-PEDOFIELEN VERKRACHTE KIDS EN HUN FAMILIE NIET? ”

  De vraag stellen is ‘m beantwoorden; omdat boeren en bouwvakkers bestaan, en die ‘duizenden door de elite-pedofielen verkrachte kids en hun familie’ alleen in Micha’s steeds verder van de werkelijkheid afstaande fantasiewereldje leven.

 • De Stoute Revolutionair  zegt:

  Boeren zijn bekrompen kokerkijkers, die alleen in actie komen als hun eigen pijn ondraaglijk lijkt te gaan worden?

Reageer