2 Replies to “OPROEP AAN WILLEM ENGEL EN VIRUSWAANZIN: LAAT ZIEN DAT JULLIE TE VERTROUWEN ZIJN EN AAN DE KANT STAAN VAN THE PEOPLE!”

  1. Zolang ze niet voluit gaan voor de (nu eindelijk mogelijke, gedenk de woorden van Cicero aangaande deze ijskoude zich verraderlijk en bewust als mens camouflerende en infiltrerende duivelse monsters) verplichte psychopatentest, zijn het de facto seksueel immorele/hoererende/werelds verdorven ONDERSTEUNERS van de optelsom van WARE krankzinnigheid en (door hun verslaving/begeerte gedreven) van hun vader de duivel, de proactieve “vijand van het menselijk geslacht” = ‘controlled opposition’ .

    Al deze ogenschijnlijk oppervlakkige klunzen die chronisch weigeren *de wortel van het kwaad* aan te pakken/onschadelijk te maken, achten zichzelf in feite uiteindelijk ook BOVEN God verheven (zij weten beter wat loos is) en zijn dus per saldo onderdeel van het probleem en zgn. gelegenheid bieders.

  2. Het ongelijk van Willem Engel wordt dagelijks aangetoond in de VS, Brazilië en UK, landen die te laat ingrepen en te vroeg weer versoepelingen doorvoerden omdat hun leiders bang zijn voor gezichtsverlies.

Geef een antwoord