RAADSEL ‘PRINS FRISO’ EINDELIJK OPGELOST? ‘FRISO IS NIET DE ZOON VAN CLAUS MAAR VAN FREDDY HEINEKEN; ONTVOERING HEINEKEN OPERATIE VAN BERNHARD’

WE HEBBEN DE AFGELOPEN JAREN TIENTALLEN ARTIKELEN GESCHREVEN WAARIN WIJLEN PRINS JOHAN FRISO EEN ROL SPEELDE: ZIE FILES KLOL EN FILES ROL * VEEL VAN DEZE VERHALEN WAREN EXTREEM BIZAR EN UITERST ALARMEREND * NU GEVEN WE INFORMATIE VRIJ VAN MEERDERE KLOKKENLUIDERS OVER DE AFGELOPEN JAREN DIE HET RAADSEL FRISO KAN VERKLAREN

Er klopt gewoon geen ene reet van. De lawine. De vele ‘vinders’ van Friso. Het ‘transport’ per helikopter naar Innsbruck. De rol van Florian Moosbrugger. Koelewijn-gate. Het geensceneerde ‘zwarte bezoek’ van ‘de familie’ in Innsbruck met het ‘vreugdehuppeltje’ van Mabel. De operette in Londen. De bizarre besloten begrafenis. En vooral: het bizarre graf van Friso waarin je volgens het Duitse weekblad Stern ‘eerder een hond zou verwachten dan een prins’. Hieronder een passage uit het Duitse weekblad (23.12.2013) uit een artikel over Beatrix onder de kop Schicksaljahr einer Koningin -rampjaar voor een koningin: Dat schreven we drie jaar geleden. Nu schrijven we iets heel anders, namelijk dat Friso volgens meerdere van onze bronnen een zoon is van bier-magnaat Freddy Heineken met wie Beatrix jaren lang een geheime relatie zou hebben onderhouden. Dit zou een hoop verklaren rond de mysterieuze persoon van Friso die nooit echt heeft ‘meegedaan’ met het Oranje-circus. Maar nu komt het: volgens diezelfde bronnen was Bernhard zo pissed off over de wijze waarop Heineken de familie kwam ‘binnengestormd’ dat hij om hem ‘een lesje te leren’ de complete ontvoering heeft ‘geregeld’! Ook dat zou veel verklaren over deze krankzinnige ontvoering die totaal niet paste in de tijd en in de aard van de Nederlandse criminaliteit. Maar de koek is nog niet op. De ontvoering van Gerrit Jan Heijn vier jaar later (in 1987) zou ook door Bernhard zijn geregeld met als oogmerk het unieke karakter van de Heineken-ontvoering weg te nemen zodat onderzoekers minder snel zouden uitkomen bij hem als dader! Ook rond die laatste ‘mislukte’ ontvoering (want Heijn werd vermoord) spelen zo veel bizarre omstandigheden dat deze lezing heel goed zou kunnen kloppen! We wijzen er met klem op dat het hier gaat om een hyothese. Maar die zouden we niet publiceren als we in our guts niet zouden voelen dat er iets in zit. Bovendien leven we nu in de tijd van de grote onthullingen waarin alles wat de afgelopen decennia door de elite is gelogen, gemanipuleerd, gespind en verzonnen word exposed!

9 Replies to “RAADSEL ‘PRINS FRISO’ EINDELIJK OPGELOST? ‘FRISO IS NIET DE ZOON VAN CLAUS MAAR VAN FREDDY HEINEKEN; ONTVOERING HEINEKEN OPERATIE VAN BERNHARD’”

  1. Wat een briljant onderzoeker is Kat toch ook, daar vanachter zijn laptopje in de kantine van zijn low-budget jeugdherberg. Altijd weer in staat om de ingewikkeldste verbanden te zien, enkel en alleen op basis van zijn internetbrowsertje, fantasie en, volgens eigen zeggen, guts, waarvan kennelijk een klein beetje teveel van de inhoud die eigenlijk daar thuis hoort zich tussen zijn oren bevindt…

  2. Hahaha, en deze onzin gelooft Kat dan ook weer. Zelfs een halve zool kan zien dat Friso op zijn broer leek.

    Laat ‘klokkenluider’ dus maar weg weg. Ongetwijfeld weer een van Kats geflipte volgers – type Stoute Revolutionair. Verzonnen na een dagconsumptie Nederwiet.

    Morgen bij Niburu.

    1. Hij lijkt op z’n broer omdat ze dezelfde moeder hebben misschien? Doet dus niets af aan Kats hypothese. Zegt alleen iets over jouw redenatievermogen.

  3. En Jort Kelder is zoon van prins Claus, ook dit is een hypothese adv uiterlijke. Vaker geopperd. Ook half homo of heel. Opgevoed door een militair ofzo, schuurt allemaal tegen het koningshuis of koninklijke familie aan.

Geef een antwoord