5 Replies to “UPDATE TAKEDOWN CHRIS KLOMP FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS”

 1. Jaja, zo gaat er weer van alles en iedereen down die volgens eerdere filmpjes al lang down waren. Voor de zoveelste keer allemaal.

  En Michaatje Kat zit dat lekker te vieren op zijn kamertje in een tweederangs hostel tussen de bedwantsen en de pisvlekken in zijn schimmelige bedje. Want Michaatje Kat heeft het toch maar mooi voor mekaar dat hij daar winning winning winning zit te feesten.

  Alleen…, ik weet wel wie er NIET als een boomerang terug komt. En ik denk dat we daar met z’n allen blij toe over kunnen zijn. En binnen niet al te lange tijd denk ik dat hij wel vergezeld gaat worden van meneertje Groenendijk, want die toont in zijn filmpjes ook een angstaanjagende progressie in de mate waarin die van het padje aan het raken is…

 2. De heer Nijenhuis heeft nog tot middernacht om te reageren op een e-mail waarin ik hem vraag om een door Chris Klomp en Koen Voskuil geschreven artikel te rectificeren. Want daarin zijn aantoonbaar onjuistheden opgenomen. Frappant is dat Klomp zijn beledigingen aan mijn adres baseert op de onjuistheden die hij mij in de mond heeft gelegd.

  De Leidraad van de Raad van de Journalistiek heeft als uitgangspunt dat iedereen die zich met journalistiek bezighoudt, verantwoordelijkheid dient te nemen voor de informatie die zij of hij verspreidt en de manier waarop zij of hij opereert. In deze handleiding zijn voldoende aanknopingspunten te vinden om een klacht in te dienen tegen Nijenhuis en Klomp.

  Nadat ik in 2010 in Duitsland met mijn hoge snelheid van de weg was geraakt liet ik bij de TÜV in Apeldoorn mijn auto onderzoeken. Mijn auto bleek in de voorwielophanging te zijn gesaboteerd.

  Al diverse malen ben ik door Klomp op Twitter hierover ‘aangesproken’.
  Het lijkt wel of hij er van geniet. Dat hij het doet uit leedvermaak.
  Wat zou kunnen wijzen op een anti sociale persoonlijkheidsstoornis.

  1. “Nadat ik in 2010 in Duitsland met mijn hoge snelheid van de weg was geraakt liet ik bij de TÜV in Apeldoorn mijn auto onderzoeken. Mijn auto bleek in de voorwielophanging te zijn gesaboteerd.”

   Ja, dat is hier een bekend verhaal. Dat werd in 2010/2011 al verteld op KLOL, door ene “knuppelsindehoenderhokken”. Precies dit verhaal..
   Diezelfde “knuppelsindehoenderhokken” vertelde in diezelfde tijd ook dat ie Demmink helemaal niet kende, en dat ie onder de indruk was van Micha’s verhalen daarover.

   Toen Koos een paar jaar later geconfronteerd werd met zijn eerdere account als “knuppelsindehoenderhokken” ontkende ie in alle toonaarden.

   Et voila, het is 2019, Koos is dat allemaal alweer een beetje vergeten, en demonstreert hier weer dat ie inderdaad “knuppelsindehoenderhokken” was, die inderdaad Demmink pas leerde kennen door Micha’s artikelen.

   En nog steeds staat in Koos’ twitterbio dat ie “Demmink-kroongetuige” was.

   Sterkte met je hervonden herinneringen over Wieland, Koos.

   1. In de loop der jaren verzon Koos er steeds meer namen bij. Prins Claus oud-burgemeester Van Thijn en Onno Ruding. Zouden eind jaren zeventig op pedofeestjes zijn gezien. Alleen was Koos even weer vergeten dat Ruding in de desbetreffende periode een hoge functie bij het Internationale Monetaire Fonds (IMF) in Washington had. Vervolgens begon Koos weer te ontkennen dat hij zoiets gezegd had.

Geef een antwoord