13 Replies to “WAT IS HET VERBAND TUSSEN MICHA’S HEART ATTACK EN DE STRIJD TEGEN DE SADO-PEDO-NETWERKEN?”

 1. Wat een wonderlijk toeval. Ik slik dus precies diezelfde medicijnen allemaal, maar dat is sinds ik mijn huisarts heb verteld dat ik de coronatijd doorkom met het kijken naar filmpjes van Micha Kat. Hij had dit zgn. Kat-pakket onder onder een sneltoets staan, en binnen 20 seconden was het recept doorgeseind naar de apotheek.

 2. Psychiatrisch beeld met maniforme verschijnselen, wanen en narcistische kenmerken….

  Hierboven zie je, het klinkt goed en diep doordacht en de leugen zit goed verborgen tussen de waarheden, ik heb het jaren geleden hier al eens opgemerkt, dat een psychopathocratie altijd wel een blik door begeerte gedreven corrupte psychiaters (en andere “wetenschappers” w.o. bijv. de zgn. ‘Historiker Kommission’ t.a.v. “Dresden”) kan opentrekken (de USSR is een goed voorbeeld en psychopaat Putin zal dat “voorbeeld” volgen…..indien hij tegenstanders niet, wat lomper aandoend, “op de plee de keel laat afsnijden”).

  Het reactie/leef-patroon van Micha is (wetende wat hij weet en de acties van het criminele gedrocht Prins Bernhard BV) normaal en voorspelbaar gezien de gericht ontstane bijzondere noodsituatie.

  Van narcisme en obsessie bijv. is n.m.m. geen of niet noemenswaardig sprake. Enige veldtests t.a.v. narcisme zaten in diverse reacties van mijn kant ingebouwd.
  Aangezien Micha met zaken is geconfronteerd die wel degelijk bestaan, maar die voor de (diep gevallen) “goegemeente” zo onvoorstelbaar zijn, dat die eerder tot cognitieve dissonantie e.d. vervalt, dan tot gezamenlijke afkeer en afweer, kunnen Micha’s herhaalde en prijzenswaardige pogingen om dit bij een groter publiek toch te laten doordringen, voordat wederom (en nu op grotere schaal dan in WO2) lijken-bergen en rokende puinhopen (gaan) ontstaan, niet als een (merkwaardige) “obsessie” gezien worden.

 3. Als de Demmink Squads jou iets aan zouden willen doen zijn er vast wel methoden die effectiever en sneller zijn dan je jarenlang op een dieet van junkfood en bier te zetten want dat is de echte oorzaak van wat er is gebeurd. De waarheid is, helaas voor jou, dat je voor Rutte c.s. totaal niet interessant bent. Maar een tijdje op water en brood leven zou je goed doen. Ondanks alles wens ik je veel sterkte met je gezondheid Micha.

 4. De ‘pure evil’ activiteiten van psychopaten veroorzaken ongetwijfeld zéér véél hartinfarcten.

  Ook zonder “hartinfarct-kanon” .

  Ook veel zgn. “zelfmoorden” zijn in feite psychopatische *moorden* .

 5. Dat wordt spannend wanneer je de ziekenhuis- en medicatierekeningen moet gaan betalen!
  En je vervolgbehandelingen om je stollings- en cholesterolwaarden te controleren.
  Je speelt met je leven.

 6. Over Ticagrelor vs Prasugrel, uit heel recent onderzoek:

  “Among patients who presented with acute coronary syndromes with or without ST-segment elevation, the incidence of death, myocardial infarction, or stroke was significantly lower among those who received prasugrel than among those who received ticagrelor”

  https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa1908973

  Het plaatjesremmende effect is veel sterker bij ticagrelor, als je je snijdt met scheren bloed je nog drie uur als een rund. Maar dat je bloed dunne limonade is geworden en nauwelijks stolt maakt de kans op een nieuwe cardiale event dus niet lager. Integendeel.

 7. Micha, allereerst: probeer jezelf echt te motiveren het hele revalidatie traject te doorlopen.

  En over je medicijnen:

  tigagrelor: bloedverdunner/ plaatjesremmer en echt troep.. alleen het eerste jaar na je infarct wordt het voorgescheven de rest van je medicatie is vanaf nu chronisch. Meteen prasugrel vragen, waarvan bewezen is dat het beter werkt op de plaatjes en veel minder bijwerkingen heeft. Die twee werden in onderzoek vergeleken en prasugrel won keer op keer.

  Aspirine/ acetylsalicylzuur als bloedverdunner is natuurlijk prima

  Paracetamol verhoogt nou juist het risico op een infarct, zou ik laten staan Micha. Ook geen NSAIDs als ibuprofen gebruiken. Dat kreeg je zeker niet voor je hart voorgeschreven

  Atorvastatine is vooral goed als cholesterolremmer. Micha, ik hoef niet eens bloedonderzoek van je te zien om te weten dat je LDL (“slechte” cholesterol) echt te hoog is. Vraag bij je cardioloog dus ook aanvullend om ezetimibe en alurocumab (buikprikjes), want je LDL moet onder de 1,5 mmol komen en je eetpatroon zal je wel niet aanpassen. Dat is nog het preventiefst van allemaal tegen dichtslibben.

  Bisoprolol is een beta blocker, die net als bijvoorbeeld metoprolol door de bloed/ hersenbarriere gaat en daardoor depressie en versuffing kan veroorzaken. Als je dat niet wilt, vraag in plaats van bisoprolol atenolol, dat is een minder versuffende blocker. (had ik misschien niet moeten verklappen 😉

  Lansoprazol als maagbeschermer is natuurlijk prima, in Nederland wordt vooral pantoprazol voorgeschreven, maar die heeft een identieke werking. Wel innemen voor je de andere medicijnen inneemt Micha, anders heeft het geen nut.

  Rameripril als bloeddrukverlager is uitstekend, in Nederland wordt vooral perindopril voorgeschreven.

  Glyceryl trinitraat spray is prima tegen acute hartkrampjes, brengt inderdaad direct verlichting.

  1. Hopelijk is Kat nu fanatiek aan het googelen om te kijken met welke vergiffen hij gaat worden volgepropt door de Big Pharma. Vooral de werkzame stof in die spray is leuk, daarbij is een link met die vermeende Demminksquads snel gelegd.

 8. Yup, looks legit. STEMI, gecatheteriseerd. Ik zie alleen niks over een stent staan, dus waarschijnlijk werd hij alleen maar gedotterd. Misschien dat Micha eerder met ontslag kon omdat hij helemaal geen stent kreeg. Het is een net iets anders lijstje van standaard cholesterolremmers, bloeddrukverlagers etc dan ze in Nederland voorschrijven. Het goede nieuws is dat Micha beta blockers gaat krijgen, wat niet alleen goed is voor zijn hart, maar hem misschien ook iets meer tot rust brengt in het koppie, hoewel het nadeel is dat het depressie kan opwekken. Ik zou hem willen aanraden ook te gaan denken over lorazepam en als zijn wanen over Demmink squads die zogenaamd zijn infarct veroorzaakten blijven aanhouden, aangevuld met bijvoorbeed haldol of risperdal.

  Misschien dat hij dan op termijn tot het inzicht komt dat zijn somatische ziektebeeld te maken heeft met leefpatroon, stress en morbide obesitas en als hij zo doorgaat nog minder dan vijf jaar te gaan heeft. En dat zijn psychiatrisch beeld met maniforme verschijnselen, wanen en narcistische kenmerken hem versneld te gronde zal richten, als hij dat niet heel snel onder ogen gaat zien en er behandeling voor zoeken.

  Ga jezelf helpen Micha, dit is de laatste halte.

Geef een antwoord